• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Tumble 'N Dry boxpakjes

Boxpakjes zijn een echte musthave voor elke ouder. Ze zijn gemakkelijk en hartstikke comfortabel. Bovendien zien de Tumble 'N Dry boxpakjes er ook nog eens hartstikke hip uit. Bekijk ze allemaal!

Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Tumble 'N Dry

Tumble 'N Dry is van origine een Nederlands baby- en kinderkledingmerk dat erg populair is onder ouders en kinderen. de boxpakjes van Tumble 'N Dry zitten heerlijk comfortabel en zijn goed geprijsd. 

Tumble 'N Dry: Boxpakje of jumpsuit

Is het nou een boxpakje of een jumpsuit? Dat maakt helemaal niet uit. In principe is een Tumble 'N Dry jumpsuit hetzelfde als een boxpakje. Dit zijn namelijk allebei een soort onesies. Over het algemeen heb je het over een boxpakje, als je kindje het in de box draagt of gewoon overdag. Maar je kunt je kindje ook gerust laten slapen in een Tumble 'N Dry boxpakje. Bovendien zijn deze boxpakjes ook hip genoeg voor de kinderopvang. 

Meer van Tumble 'N Dry

Naast Tumble 'N Dry vind je nog veel meer leuke baby- en kinderkleding in ons assortiment. Kijk eens bij de Tumble 'N Dry broekjes of ga voor een kleurrijk jurkje van dit mooie kledingmerk. Wij hebben meer dan 600 kledingstukken in ons assortiment. Wil jij profiteren van korting? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende bestelling of kijk op de Tumble 'N Dry sale.Jouw winkelwagen