• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

ZEBRA trends

ZEBRA TRENDS is het bedrijf dat met het gelijknamige label 'ZEBRA' leuke, hippe tassen en accessoires voor kinderen op de markt brengt. ZEBRA is een kleurrijk en vrolijk merk dat met name bekend is vanwege hun stevige tassen. De kans is groot dat jij regelmatig een ZEBRA tas voorbij ziet komen op het schoolplein. Met een ZEBRA tas wordt naar school gaan pas echt 'fun' voor kinderen. Naast rugtassen, kan je bij ZEBRA terecht voor andere soorten tassen en slippers in dezelfde vrolijke stijl.

ZEBRA Rugzakken

Een ZEBRA tas is niet alleen mooi en vrolijk, ze zijn ook heel stevig. Dat maakt de ZEBRA rugzakken erg populair op kinderopvangcentra en op school. Een ZEBRA rugtas kan de hele schoolperiode mee en biedt genoeg ruimte voor al je spullen, lunch en werkjes die je mee naar huis mag nemen. De Zebra tassen zijn superhip en daarom extra leuk om mee te nemen naar school. De ontwerpers van ZEBRA hebben een grote, uiteenlopende collectie rugzakken ontworpen met stippen, strepen en prints. De rugtassen van ZEBRA zijn ook gemakkelijk te verstellen aan de schouderbanden, gemakkelijk op te pakken aan het handvat en aan de buitenkant is plek gemaakt om je drinkbeker te bewaren.

Voor jongens zijn de ZEBRA rugzakken extra stoer gemaakt met donkere kleuren, zoals groen en grijs en zijn ze verkrijgbaar met prints van haaien of dino's. Welke kleine jongen vindt dat niet leuk? Voor de meisjes heeft ZEBRA extra vrolijke, schattige prints en ontwerpen. Deze ZEBRA tassen hebben vrolijke kleuren, stippen en strepen en sommige ZEBRA tassen zijn ook voorzien van een grote stik. 

ZEBRA Tassen

Naast de ZEBRA rugzakken heeft ZEBRA ook verschillende andere soorten tassen. Neem bijvoorbeeld de New Diva schoudertas. Dit is een mooie, grote schoudertas met het vrolijke design dat je van ZEBRA gewend bent. Deze tas is extra groot en heeft verschillende opbergvakken. Ideaal voor een nachtje logeren of een weekendje weg. De New Diva schoudertas is een echte musthave voor alle kleine girls.

Speciaal voor het zwemmen heeft ZEBRA zwemtassen ontworpen. Deze tas is makkelijk te sluiten van bovenaf en heeft ook een rits. Deze tas heeft voldoende ruimte om je zwemkleding in te doen of je zwemspullen in bewaren. Ook deze ZEBRA Trends tassen kan je natuurlijk verkrijgen in de meest schattige, vrolijke designs.Wat voor ZEBRA rugzak, tas of slippers je koopt. Met ZEBRA ga je hip over straat. Ontdek onze ZEBRA Sale voor een mooie korting op je ZEBRA tas of kijk bij alle kindertassen voor al onze tassen van verschillende merken.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Jouw winkelwagen