OFF LINE Laagste prijsgarantie


Elders goedkoper? Vertel het ons!

We houden de online prijzen om ons heen steeds in de gaten. Is het item dat u wilt bestellen, op het moment dat u de bestelling wilt plaatsen, in de door u gewenste maat/kleur, bij een andere webshop toch goedkoper? Laat het ons weten vóórdat u de order plaatst. We passen de prijs direct aan.

Hoe bepaalt u de laatste prijs?

  • Het item is in onze webshop en op de andere website beschikbaar in de maat en uitvoering die u wilt bestellen. 
  • De aankoopwaarde van het item geldt op het moment van uw melding (screenprint bijvoegen).
  • Het betreft geen tijdelijke actie, die korter dan een week duurt.
  • De andere webshop is vergelijkbaar met de onze: de shop heeft een Nederlands vestigingsadres, heeft een keurmerk en minimaal één methode van achteraf betalen (naast credit card).
  • Er is geen sprake van een overduidelijke verschrijving/rekenfout door de andere webshop.


Op welke items geldt de laatste grijs garantie?
Onze laagste prijs garantie geldt op al onze merkkleding, niet op onze accessoires en schoentjes. De Never-out-of-Stock artikelen van onze diverse merken vallen buiten de laagste prijs garantie.

Afspraken met leveranciers
Wij maken met leveranciers afspraken over de data dat de sale start en met welke percentages mag worden afgeprijsd. Wij kunnen geen lagere prijzen bieden dan wij met de leveranciers hebben afgesproken, ook al houden andere (web)shops zich niet altijd aan dezelfde afspraken. Sorry!

Altijd de laagste prijs ;-)
Met onze laagste prijs garantie bent u altijd zeker van de laagste prijs op al onze merkkleding in onze webshop en kunt u met een gerust hart overgaan tot een voordelige aankoop. Veel winkelplezier!

Schattige Babykleertjes 9,3 /10 - 8326 beoordelingen