• Gratis verzending v.a. 30,-
  • Vóór 23:30 = morgen in huis
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Baby haarbandjes

Meisjes houden ervan om met hun haar te spelen. Staartjes, knotjes en vlechtjes zijn heel leuk, maar een mooie haarband ook! Ontdek bij ons de schattigste haarbanden van de leukste merken.

De leukste baby haarbandjes voor elke gelegenheid

Haarbandjes zijn super leuke haaraccessoires voor zowel baby's, peuters en oudere meisjes. In onze supergrote assortiment vind je haarbandjes in diverse kleuren en verschillende hippe modellen. Je kunt ze bij jouw dochter omdoen om het haar in model te houden en om het haar uit de oogjes te houden. Maar bovenal staan deze haarbandjes ontzettend leuk en schattig. Ook als je baby nog niet zoveel haar heeft. Je ziet ze daarom vaak bij fotoshoots met newborn baby’s.
Baby haarbandjes matchen met de leukste outfits
Wij bieden je een ruime collectie baby haarbandjes aan. Het haarbandje is er bij ons in vele kleuren, materialen en prints, zo is er een bandje voor iedere stijl. Van lichtroze tot knalgeel. Het mooie is dat alle baby haarbandjes passen bij de collectie babykleertjes voor meisjes die Schattige Babykleertjes ook aanbiedt. Zo kun je bij ons een mooi setje babykleding uitzoeken en tegelijkertijd een mooi bijpassend haarbandje vinden.
Waar zijn onze haarbandjes van gemaakt?
De haarbandjes uit ons assortiment zijn vooral gemaakt van elastische materialen. Dit zorgt ervoor dat de haarbandjes goed op het hoofd van je baby blijft zitten en ook niet te strak zit. De details en versieringen op de haarbandjes zijn veelal gemaakt van tule, satijn en andere mooie stoffen! Op sommige modellen zit nog een extra versiering in de vorm van hartjes, parels of glittertjes. Deze zitten allemaal goed vast, zodat je kleine ze er niet makkelijk vanaf kan trekken.
Verschillende manieren om een haarband te dragen
Haarbandjes kunnen vaak op meerdere manieren gedragen worden. meestal zitten ze schuin over het hoofd heen, van net boven de nek tot aan de bovenkant van het voorhoofd. Maar horizontaal komen ze ook heel leuk tot hun recht! Wanneer er een versiering op zit, zoals een strik, kan deze naar de zijkant of recht naar voren gedragen worden. Hier kun je zelf mee spelen en variëren!

BewarenBewaren

Jouw winkelwagen