• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

LEVV baby- en kinderkleding

LEVV Labels is een stijlvol kleding merk voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar. LEVV is een beetje rock, een dosis lef en een vleugje glamour voor de meisjes en wat stoerdere coole looks voor de jongens. Bij ons vindt je de complete LEVV Girls, LEVV Boys, Little LEVV en LEVV Newborn collectie. Ontdek de gave stijlen van LEVV en mix en match met behulp van onze 'Shop the Look' functie op de productpagina een superleuk LEVV outfit. 

LEVV Kinderkleding

LEVV is een jong baby- en kinderkleding merk en is herkenbaar aan de dubbele V in het logo. LEVV ontwikkeld stoere, licht glamoureuze kleding voor meisjes, jongens en baby's. LEVV heeft hippe en super comfortabele collecties, gemaakt van mooie hoogwaardige stoffen en subtiele design applicaties en coole prints.

LEVV Collecties

LEVV Labels is in 2018 gestart met een superleuke LEVV Girls collectie. Deze collectie sloeg direct goed aan en werd snel razend populair. Vanaf 2019 is de LEVV Boys collectie erbij gekomen, gevolgd door een Little LEVV collectie voor de kleine jongens en meisjes in de maatrange van maat 74 t/m maat 116. En weer iets later is LEVV Labels met een super schattige LEVV Newborn collectie gekomen voor de aller kleinste kleintjes in de maatrange maat 50 t/m maat 68.

 

BE WHO YOU WANT TO BE, WITH LEVV 

Little LEVV

LEVV heeft in het voorjaar van 2019 de Little LEVV collectie geïntroduceerd. Een stylish collectie gemaakt van hoogwaardige comfortabele stoffen waar de kinderen zich fijn in voelen. De Little LEVV collectie is voor jongens en meisjes in de maatje 74 t/m 116. De gehele Little LEVV collectie kun je bij ons vinden. 

LEVV Newborn

LEVV heeft in de zomer van 2019 de LEVV Newborn collectie geïntroduceerd. Een onderscheidende super schattige en comfortabele collectie met een simplistisch design, gemaakt van mooie hoogwaardige stoffen en afgewerkt met leuke details, altijd herkenbaar aan de dubbele V. De LEVV Newborn collectie is voor newborn jongens en meisjes in de maatjes 50 t/m 68. De gehele LEVV Newborn collectie is bij ons te bewonderen. 

LEVV

 

Jouw winkelwagen