KOKO NOKO

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Koko Noko

 

KOKO NOKO baby- en kinderkleding voor 0 t/m 8 jaar

 


KOKO NOKO baby- en kinderkleding

KOKO NOKO is een splinternieuw internationaal merk van Nederlandse bodem voor baby's en kinderen van 0 t/m 8 jaar. KOKO NOKO komt van familiebedrijf Van Gennip Textiles die wij ook kennen van het populaire babykleding merk Dirkje, het kinderkleding merk DJ Dutchjeans en de badmode merken Lentiggini en Mila. Met hun jarenlange ervaring in het succesvol ontwerpen en produceren heeft Van Gennip textiles maart 2018 het eigenwijze merk Koko Noko gelanceerd. Onlangs nam Van Gennip Textiles ook het hippe pyjamamerk Charlie Choe over. Van Gennip Textiles verkoopt haar producten inmiddels in meer dan 50 landen wereldwijd. 

KOKO NOKO baby- en kinderkleding is vernieuwend, eigenwijs, nieuwsgierig en het merk voor de wereldburgers van de toekomst. In maart 2018 lanceerde het nieuwe wereldmerk Koko Noko. Koko Noko is vernieuwend, eigenwijs en nieuwsgierig. De kleding is van een hoge kwaliteit, zit heerlijk comfortabel en kan goed tegen een stootje. KOKO NOKO speelt constant met hippe nieuwe designs, verrassende prints en speciale kleding waardoor je door te combineren iedere dag weer kunt verrassen met een nieuw outfit. Maak er het beste van met Koko Noko. Dit is de ontdekkingsreis van het leven, geniet van de reis met Koko Noko. Koko Noko heeft zich laten inspireren door kokosnoten. Kokosnoten zijn inspirerende avonturen voor kinderen. Ze drijven wanneer je ze in het water laat vallen, zij gaan met de stroming mee en komen aan op een nieuw strand, waar ze uitgroeien tot een palmboom en hun eigen kokosnoten groeien. KOKO NOKO maakt kleding van hoge kwaliteit, niet alleen kleding voor een wereldreis, maar ook kleding voor de ontdekkingsreis van je leven: jouw leven zelf! KOKO NOKO heeft zijn eigen unieke ontwerpstijl en is in een iets hoger kwaliteits segment geplaatst. Achter de schermen is Koko Noko met heel veel liefde en enthousiasme alweer hard aan de nieuwe KOKO NOKO collecties bezig.


KOKO NOKO SALE wintercollectie 2018/2019

De wintercollectie van KOKO NOKO bij ons in de webshop te bewonderen. We hebben de complete collectie van maat 56 t/m 128 in grote aantallen op voorraad.


Hoe valt KOKO NOKO kleding qua maat?

De babykleding en kinderkleding van KOKO NOKO valt goed op maat. U kunt de maat bestellen die u nodig heeft voor uw zoon of dochter.


KOKO NOKO kleding wassen

Babykleding en kinderkleding moet vaak gewassen worden. Voor kleding van KOKO NOKO worden hoogwaardig kwalitatief rijke stoffen gebruikt. In de kleding labels van de KOKO NOKO kleding staat aangegeven hoe u KOKO NOKO het beste kunt wassen voor langdurig behoud van de kleding.


Koko Noko collection designer

 

Klik hier voor onze complete collectie babykleding

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Schattige Babykleertjes 9,3 /10 - 8472 beoordelingen