• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Zomerjas kind

De leukste zomerjassen voor kinderen vanaf maat 92 vind je bij Schattige Babykleertjes. Van luchtige tussenjassen tot regenjassen, bomberjacks en spijkerjasjes. Ontdek de leukste kinderkleding voor jouw zoontje of dochter.

Zomerjassen in kindermaten

Naast baby zomerjassen vind je bij Schattige Babykleertjes ook steeds meer zomerjassen voor kinderen vanaf maat 92. In ons assortiment vind je altijd wel een mooie zomerjas voor je zoon of dochter van de leukste kinderkleding merken. Ben je op zoek naar unisex kinderkleding of wil jij zomerjas voor een jongen of meisje? Het kan allemaal. In ons assortiment vind je een groot aantal zomerjassen, waaronder de zomerjassen van Name it en Quapi, maar ook veel andere merken en in uiteenlopende stijlen.

een zomerjas kopen voor je kind

Wanneer je een zomerjas wilt gaan kopen voor je zoon of dochter, zijn er een aantal dingen die je kunt overwegen. De eerste vraag is natuurlijk of je een echte jongensjas of meisjesjas wilt kopen of liever voor iets neutraals gaat.

Daarnaast is het natuurlijk de vraag wat er allemaal bij een zomerjas hoort. Ga jij er vaak op uit met je gezin? Of speelt je kind veel buiten? Dan is een zomerjas capuchon onmisbaar in het voorjaar. En is een zomerjas