• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Verzending - gratis vanaf € 30

Verhuizing
Op dit moment zijn wij aan het verhuizen met ons complete magazijn. We zetten alle voorraad in trailers en rijden het naar PostNL Fulfilment in Houten. We gaan met PostNL een sterke partnership aan om jullie straks nóg meer service te kunnen bieden. Maar dat is wel een hele klus waar veel planning aan vooraf ging!

Tijdelijk levertijd
Al onze artikelen - en dat zijn er heel wat - worden momenteel op voorraad gelegd in de automatische pickrobot van PostNL. Zolang artikelen nog buiten de pickrobot liggen, kunnen orders niet direct verzonden worden. Zodra alle artikelen uit jouw order in de pickrobot zijn opgenomen, wordt de order vrijgeven en wordt deze verzonden. Er zullen dus wel mondjesmaat steeds meer orders verzonden worden, ook al zijn we nog niet klaar.
We doen keihard ons best om de voorraad zo snel mogelijk te verwerken in de pickrobot. Maar door de verhuizing kan de levertijd oplopen tot 7-10 werkdagen. We verwachten dat we op 11 mei weer op volle sterkte kunnen draaien.

Verhuiskorting
Om jullie te compenseren voor deze levertijd geven we je tijdelijk 20-50% op alles* in de webshop. De korting is direct zichtbaar in de webshop, er is geen kortingscode nodig. Dank voor jouw begrip en jouw geduld.
*M.u.v. Like Flo, Koko Noko en de laatste levering van Quapi. 

PostNL
Tot 24 april versturen wij alle orders via DHL. Na 24 april worden onze orders verzonden door PostNL en ook vervoerd door PostNL. We zullen nog nadere informatie plaatsen over verschillende services die we zullen gaan aanbieden. Hierbij hoort bijvoorbeeld: tot 23:59 uur bestellen = morgen geleverd, same day delivery, aflevering vóór specifieke tijden, aflevering op postkantoren of servicepunten en nog veel meer. 

Verzendkosten en levertijd
De standaard verzendkosten zijn € 3,95 per order en gratis vanaf € 30.
Gedurende de verhuisperiode bieden we standaard verzending aan.
Levertijd ivm de verhuizing is 7-10 werkdagen. Ter compensatie bieden we 20-50% korting aan.