Verzending


GRATIS VERZENDING VANAF € 40*
Wij bieden u gratis verzending aan bij besteding vanaf € 40 (NL). Voor Belgie geldt gratis verzending bij besteding vanaf € 60. Profiteer van dit voordeel en bestel er nog iets bij!

Verzending

Wanneer u uw order op een werkdag plaatst/betaalt vóór 18:30 uur, wordt deze dezelfde dag door ons verzonden. Voor iedere levering geldt per verzendmethode een standaard bedrag aan verzendkosten, ongeacht het aantal artikelen of omvang van de zending.

Verzendmethoden Nederland       Verzendkosten     
Bezorging op afleveradres € 2,95 gratis vanaf € 40* 
Ophalen bij DHL Servicepunt         € 2,95 gratis vanaf € 40*
Ophalen bij ons magazijn Zoetermeer    altijd gratis

Verzendmethoden  Belgie     Verzendkosten      TIJDELIJK
Bezorging op afleveradres € 3,95 gratis vanaf € 60* 
Ophalen bij DHL Servicepunt       € 3,95 gratis vanaf € 60*

Lees meer over verzending naar andere landen: International sales and shipping.

* Gratis Verzending geldt bij besteding vanaf € 40/€ 60. Mocht u een kortingscode gebruiken (ivm actie of een retour), dan is de verzending gratis wanneer het bedrag dat u daadwerkelijk betaalt - na aftrek van de korting of het tegoed en exclusief bankkosten - hoger ligt dan € 40/€ 60.

Onze verzendmethoden

 • Bezorging op afleveradres
  Uw order wordt geleverd op het adres dat u als factuuradres heeft opgegeven. Als u een afwijkend afleveradres heeft opgegeven, wordt het natuurlijk op dit afleveradres geleverd. 
   
 • Ophalen bij DHL Servicepunt
  U kiest een DHL Servicepunt in de buurt en u kunt het pakket binnen 7 dagen op eigen gelegenheid ophalen wanneer het u uitkomt. Over het algemeen ligt de order de eerstevolgende werkdagen vanaf 14:00 uur voor u klaar bij het Servicepunt. U krijgt hierover bericht van DHL.
   
 • Ophalen
  Wanneer u kiest voor ophalen in Zoetermeer betaalt u geen verzendkosten. Wij sturen u bericht wanneer de order klaarligt. U kunt dan langskomen zonder afspraak te maken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Wij zijn gesloten in de avond, in het weekend en buiten kantoortijden (vóór 9:00 uur en na 17:00 uur). Ons adres is: Cobaltstraat 11, 2718 RM Zoetermeer.


Aflevering

In 99% van de gevallen wordt uw bestelling binnen Nederland de volgende werkdag geleverd. In sommige gevallen geldt een langere levertijd door vertraging aan de kant van de vervoerder. Voor het buitenland geldt een levertijd van meerdere werkdagen.
Wij kunnen de datum en het tijdstip van aflevering helaas niet garanderen, omdat wij hiervoor afhankelijk zijn van PostNL, DPD en hun partners. Wij zijn daarom niet aansprakelijk wanneer een levering door vertraging aan de kant van onze vervoerders later wordt geleverd dan u verwacht had.
Mocht u de order op een specifieke datum nodig hebben, bijvoorbeeld omdat u het als kraamcadeau nodig heeft, adviseren wij u om tijdig te bestellen en op voorhand vertraging in te calculeren. 

Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen