Verzending


TIJDELIJK GRATIS VERZENDING VANAF € 40**
Wij bieden u nu tijdelijk gratis verzending aan bij besteding vanaf € 40 (NL). Voor Belgie geldt gratis verzending bij besteding vanaf € 60. Profiteer van dit voordeel en bestel er nog iets bij!

Verzending

Wanneer u uw order op een werkdag plaatst/betaalt vóór 18:00 uur, wordt deze dezelfde dag door ons verzonden. Voor iedere levering geldt per verzendmethode een standaard bedrag aan verzendkosten, ongeacht het aantal artikelen of omvang van de zending.

Verzendmethoden Nederland       Verzendkosten      TIJDELIJK
1a.  Envelop via brievenbus * € 1,95 gratis vanaf € 40** 
1b. Pakket ophalen bij Servicepunt in de buurt *         € 1,95 gratis vanaf € 40**
2. Thuislevering  € 2,95 gratis vanaf € 40**
3. Ophalen in Zoetermeer gratis

Verzendmethoden  Belgie     Verzendkosten      TIJDELIJK
1a.  Envelop via brievenbus * € 2,95 gratis vanaf € 60** 
1b. Pakket ophalen bij Servicepunt in de buurt *        € 2,95 gratis vanaf € 60**
2. Thuislevering  € 3,95 gratis vanaf € 60**

Lees meer over verzending naar andere landen: International sales and shipping.

** De tijdelijke actie Gratis Verzending geldt bij besteding vanaf € 40/€ 60. Mocht u een kortingscode gebruiken (ivm actie of een retour), dan is de verzending gratis wanneer het bedrag dat u daadwerkelijk betaalt - na aftrek van de korting of het tegoed en exclusief bankkosten - hoger ligt dan € 40/€ 60.

Onze verzendmethoden

 • ** Envelop via brievenbus / pakket ophalen 
  De verzendmethoden ""Envelop via Brievenbus" en "Pakket ophalen bij Servicepunt" worden in de checkout als één verzendmethode aangeboden. U kiest dus altijd een Servicepunt in de buurt. Aan de hand van de omvang, gewicht en waarde van het pakket bepalen wij vervolgens of de order door de brievenbus wordt geleverd of dat u deze als pakket bij het Servicepunt kunt ophalen. Uiteraard ontvangt u van ons een bericht hierover, zodat u weet welke methode van toepassing is.
   
 • Thuislevering
  Uw order wordt altijd bij u thuis bezorgd. U kunt ook een afwijkend afleveradres opgeven, zoals bij uw werk, ouders, vrienden of buren.
   
 • Ophalen
  Wanneer u kiest voor ophalen in Zoetermeer betaalt u geen verzendkosten. Wij sturen u bericht wanneer de order klaarligt. U kunt dan langskomen zonder afspraak te maken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Wij zijn in de avond en in het weekend niet open. Ons adres is: Cobaltstraat 11, 2718 RM Zoetermeer.


Aflevering

In 99% van de gevallen wordt uw bestelling binnen Nederland de volgende werkdag geleverd. In sommige gevallen geldt een langere levertijd door vertraging aan de kant van de vervoerder. Voor het buitenland geldt een levertijd van meerdere werkdagen.
Wij kunnen de datum en het tijdstip van aflevering helaas niet garanderen, omdat wij hiervoor afhankelijk zijn van PostNL, DPD en hun partners. Wij zijn daarom niet aansprakelijk wanneer een levering door vertraging aan de kant van onze vervoerders later wordt geleverd dan u verwacht had.
Mocht u de order op een specifieke datum nodig hebben, bijvoorbeeld omdat u het als kraamcadeau nodig heeft, adviseren wij u om tijdig te bestellen en op voorhand vertraging in te calculeren. 

Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen