Verzending


Vóór 18:30 besteld én betaald = dezelfde werkdag verzonden (maandag t/m vrijdag).

Verzendmethoden Nederland       Verzendkosten       
Bezorging op afleveradres € 2,95 gratis vanaf € 20
Ophalen bij DHL Servicepunt         € 2,95 gratis vanaf € 20  
Ophalen bij ons magazijn Zoetermeer    altijd gratis  

Verzendmethoden  Belgie     Verzendkosten     
Bezorging op afleveradres € 3,95 gratis vanaf € 40 
Ophalen bij DHL Servicepunt       € 3,95 gratis vanaf € 40  

Lees meer over verzending naar andere landen: International sales and shipping.

 • Bezorging op afleveradres
  De order wordt geleverd op het adres dat je als factuuradres heeft opgegeven. Wanneer je een afwijkend afleveradres hebt opgegeven, wordt het natuurlijk op dit afleveradres geleverd. 
   
 • Ophalen bij DHL Servicepunt
  Je kiest in de checkout een DHL Servicepunt in de buurt. Je kunt het pakket binnen 7 dagen ophalen wanneer het je uitkomt. Over het algemeen ligt de order de eerstvolgende werkdag vanaf 14:00 uur voor je klaar bij het Servicepunt. Je krijgt hierover bericht van DHL.
   
 • Ophalen
  Wanneer je kiest voor ophalen in Zoetermeer betaal je geen verzendkosten. Wij sturen je bericht wanneer de order klaarligt. Je kunt dan langskomen zonder afspraak te maken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Wij zijn gesloten in de avond, in het weekend en buiten kantoortijden (vóór 9:00 uur en na 17:00 uur). Ons adres is: Cobaltstraat 11, 2718 RM Zoetermeer.

Moment van aflevering niet gegarandeerd
In 99% van de gevallen wordt jouw bestelling binnen Nederland de volgende werkdag geleverd. In sommige gevallen geldt een langere levertijd door vertraging aan de kant van de vervoerder. Voor het buitenland geldt een levertijd van meerdere werkdagen.
Wij kunnen de datum en het tijdstip van aflevering helaas niet garanderen, omdat wij hiervoor afhankelijk zijn van onze vervoerspartners. Wij zijn daarom niet aansprakelijk wanneer een levering door vertraging aan de kant van onze vervoerders later wordt geleverd dan je verwacht had.
Mocht je de order op een specifieke datum nodig hebben, bijvoorbeeld omdat je het als (kraam)cadeau nodig hebt, adviseren wij je om tijdig te bestellen en op voorhand vertraging in te calculeren. 

Schattige Babykleertjes 9,2 /10 - 6497 beoordelingen