√ Verzending

 

 • LEVERTIJD: vóór 23:30 besteld = morgen in huis*
  Wij leveren maar liefst zes dagen in de week: maandag tot en met zaterdag. Je kiest zelf een dag/tijd van levering en waar jou het beste uitkomt: bij jou thuis, op het werk of op een Servicepunt. Onderstaande tabel geeft een indicatie wanneer je de levering kunt verwachten. Je kan de bezorgingstatus van jouw order volgen met de track and trace van de zending die direct na verzending aan je wordt gemaild vanuit GoParcel.

Besteld op*

Verzending op

Levering op**

Maandag vóór 23:30 Maandag Dinsdag
Dinsdag vóór 23:30 Dinsdag Woensdag
Woensdag vóór 23:30 Woensdag Donderdag
Donderdag vóór 23:30 Donderdag Vrijdag
Vrijdag vóór 23:30 Vrijdag Zaterdag
Vrijdag 23:30 - zondag 16:00*** Zondag Maandag
Zondag 16:00 - maandag 23:30*** Maandag Dinsdag 
* Belgische en andere buitenlandse zendingen worden op werkdagen verwerkt tot 21:00 uur in plaats van 23:30 uur.
** Het is in een enkel geval mogelijk dat de bezorging vertraagd kan raken door omstandigheden aan de kant van de vervoerder. Middels de T&T kan je jouw zending volgen. Over het algemeen vindt in het buitenland op zaterdag geen bezorging plaats.
*** Besteld tussen vrijdag 23:30 en zondag 16:00 = maandag in huis. Op zondag geldt een sluitingstijd van 16:00 uur in plaats van 23:30 uur. 

Mededeling België
Tussen 7 en 13 november heeft een staking plaatsgevonden door vakbonsacties van Bpost. Daardoor is de verwerking en bezorging in België verstoord geraakt. Dit is tot op heden het geval. Onze logistieke partners doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken en het in de aankomende week op te lossen. Helaas kan het hierdoor voorkomen dat pakketten niet binnen 24 uur geleverd worden. Onze excuus voor het ongemak!

 • VERZENDKOSTEN: gratis verzending vanaf € 20
  Jouw order wordt al vanaf € 20 gratis aan je verzonden. Bij orders onder € 20 betaal je slechts € 2,95 verzendkosten. (Bestel je er nog iets bij?)

Verzendmethoden NL Kosten Gratis
Bezorging op afleveradres €2,95 Vanaf €20
Ophalen bij DHL Servicepunt €2,95 Vanaf €20

Verzendmethoden  BE Kosten    Gratis
Bezorging op afleveradres €3,95 Vanaf €40
Ophalen bij DHL Servicepunt €3,95 Vanaf €40

Lees meer over verzending naar andere landen: International sales and shipping.

 • VERZENDOPTIES: gemak!
  - Thuislevering - kies zelf de dag en het tijdvak van levering
  De order wordt geleverd op het gekozen afleveradres. In de check out kan je kiezen voor 'aflevering zo snel mogelijk' of voor een specifieke dag en tijdvak. Alles gericht op jouw gemak!
  - Servicepunt - ophalen wanneer het jou uitkomt 
  Je kiest in de checkout een DHL Servicepunt in de buurt. Je kunt het pakket binnen 7 werkdagen ophalen na overleg van jouw legitimatie en de orderbevestiging. Over het algemeen ligt de order de eerstvolgende werkdag vanaf 14:00 uur voor je klaar bij het Servicepunt. Servicepunten hebben vaak een ruime openingstijd, zodat je heel vroeg in de ochtend of tot laat in de avond terecht kunt. 
Schattige Babykleertjes 9,3 /10 - 8472 beoordelingen