• Gratis verzending v.a. 20,-
 • Vóór 23:30 = morgen in huis
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Verzending

 

Mogelijk wat vertraging
In verband met de enorme drukte rond de SALE en de binnenkomst van nieuwe collecties, kan het gebeuren dat de verzending of levering van jouw order iets langer duurt dan je van ons gewend bent. We hopen op jouw begrip en geduld. Dank je wel!

LEVERTIJD: vóór 23:30 besteld = morgen in huis*
Wij leveren maar liefst zes dagen in de week: maandag tot en met zaterdag. Je kiest zelf een dag/tijd van levering en waar jou het beste uitkomt: bij jou thuis, op het werk of op een Servicepunt. Onderstaande tabel geeft een indicatie wanneer je de levering kunt verwachten. Je kan de actuele bezorgingstatus van jouw order volgen met de track and trace mail vanuit GoParcel. Je kunt jouw T&T ook altijd bij ons opvragen.

Besteld op*

Verzending op

Levering op**

Maandag vóór 23:30 Maandag Dinsdag
Dinsdag vóór 23:30 Dinsdag Woensdag
Woensdag vóór 23:30 Woensdag Donderdag
Donderdag vóór 23:30 Donderdag Vrijdag
Vrijdag vóór 23:30 Vrijdag Zaterdag***
Vrijdag 23:30 - zondag 16:00**** Zondag Maandag
Zondag 16:00 - maandag 23:30**** Maandag Dinsdag 
* Belgische en andere buitenlandse zendingen worden op werkdagen verwerkt tot 21:00 uur in plaats van 23:30 uur.
** Het is in een enkel geval mogelijk dat de verzending of de bezorging vertraagd kan raken. We doen natuurlijk ons uiterste best, samen met DHL om dit te voorkomen.
*** Zaterdag levering is mogelijk in Nederland, in het buitenland wordt alleen op werkdagen geleverd. Levertijd in het buitenland varieert en kan afwijkend van het schema hierboven.
**** Besteld tussen vrijdag 23:30 en zondag 16:00 = maandag in huis. Op zondag geldt een sluitingstijd van 16:00 uur in plaats van 23:30 uur. 

 • VERZENDKOSTEN: gratis verzending vanaf € 20
  Jouw order wordt al vanaf € 20 gratis aan je verzonden. Bij orders onder € 20 betaal je slechts € 3,95 verzendkosten. Wij bieden avondlevering zonder meerkosten. Je kunt hiervoor kiezen in de checkout.

Verzendmethoden  Kosten NL/BE Gratis
Bezorging op afleveradres €3,95 Vanaf €20
Ophalen bij DHL Servicepunt €3,95 Vanaf €20

Lees meer over verzending naar andere landen: International sales and shipping.

 • VERZENDOPTIES: gemak!
  - Thuislevering - kies zelf de dag en het tijdvak van levering
  De order wordt geleverd op het gekozen afleveradres. In de check out kan je kiezen voor 'aflevering zo snel mogelijk' of voor een specifieke dag en tijdvak. Alles gericht op jouw gemak! NIEUW: kies voor avondlevering zonder meerkosten!
  - Servicepunt - ophalen wanneer het jou uitkomt 
  Je kiest in de checkout een DHL Servicepunt in de buurt. Je kunt het pakket binnen 7 werkdagen ophalen na overleg van jouw legitimatie en de orderbevestiging. Over het algemeen ligt de order de eerstvolgende werkdag vanaf 14:00 uur voor je klaar bij het Servicepunt. Servicepunten hebben vaak een ruime openingstijd, zodat je heel vroeg in de ochtend of tot laat in de avond terecht kunt. 

 • Aflevermoment niet gegarandeerd
  Hoewel wij en DHL ons best doen om het pakje tijdig bij jou af te leveren, kunnen we niet 100% garanderen dat het pakje op de gekozen dag/tijd bij jou afgeleverd wordt. Er kunnen incidentele omstandigheden zijn waardoor wij of DHL vertraagd kunnen raken in de afhandeling/aflevering van de order. Een levering die voor jou te laat bezorgd wordt, geeft géén recht op gratis retour.