• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Verzending - gratis vanaf € 40

Mogelijk vertraging
In verband met de algemene online drukte rond Black Friday kan de verwerking en/of levering van jouw order helaas vertraagd raken. Uiteraard doen we er alles aan om dit te voorkomen. Je kunt de aflevering van jouw zending volgen zodra je een T&T hebt ontvangen. Dank voor jouw begrip.

Snelle levering
Alle orders die besteld worden op werkdagen vóór 23:59 uur, worden de volgende werkdag geleverd. In 98% van de gevallen kan PostNL deze levertijd garanderen. Soms kan vertraging ontstaan in de levering van 1-3 werkdagen. Uiteraard doen zowel wij als PostNL er alles aan om dit te voorkomen. 

Goedkope/gratis verzending

De standaard verzendkosten voor Nederland en België zijn € 4,95 per order en gratis vanaf € 40.
Lees hier meer over buitenlandse verzendtarieven.

Prettige keuze verzendmethoden
Je kunt op dit moment bij ons kiezen uit de volgende verzendmethoden:
- Levering thuis of op werk (overdag)
- Levering thuis (in de avond)
- Levering op een PostNL-punt

Betrouwbare vervoerder
Wij gebruiken voor al onze leveringen de vervoersdiensten van PostNL. Jouw pakje komt met de postbode door de brievenbus of met de pakketbezorger, wanneer het te groot is voor de brievenbus. Je krijgt van PostNL altijd een T&T om de zending mee te volgen.

Vertraging online leveringen

Door online drukte ondervindt het logistieke netwerk in Nederland op dit moment een algemene vertraging: er zijn teveel orders om gepickt te worden en de vervoerder kan pakjes niet tijdig bezorgen omdat het er gewoon teveel zijn. Helaas kunnen we hier niets aan doen, alle online retailers hebben hier last van. Je kunt jouw zending altijd volgen via de T&T die door PostNL aan jou verzonden wordt. We hopen op jouw begrip