• Gratis verzending v.a. 30,-
  • Vóór 23:30 = morgen in huis
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Unisex babykleding

Hoewel de techniek tegenwoordig met redelijke zekerheid kan voorspellen wat het geslacht van een ongeboren kindje is, willen sommige ouders het geslacht niet weten tot de bevalling. Het is vandaag de dag ook steeds gebruikelijker geworden om een kind 'gender neutraal' op te voeden. Bij Schattige Babykleertjes vind je babykleding die zowel door jongens als meisjes te dragen is. Ontdek onze unisex kleding vanaf maat 40. Ideaal om cadeau te doen.

Unisex babykleding

Wat unisex babykleding onderscheidt van babykleding die specifiek voor jongens of meisjes is, is dat het neutrale kleuren heeft, maar dat wil niet zeggen dat deze babykleding niet leuk is. Je ziet veel kleding in off-white en grijs, maar ook zachte pastelkleuren of leuke streepjespatronen. Leuke prints, borduursels en applicaties, zie je ook nog steeds terug op deze outfits. Unisex babykleding komt vaak alleen in kleine maatjes, omdat men na een jaar steeds meer meisjeskleding of jongenskleding koopt voor hun zoon of dochter. Toch vind je bij ons ook in grotere maten leuke unisex kleding. Voor pasgeboren baby's, is het vooral belangrijk dat de kleding comfortabel en warm is. Daarom vind je bij ons unisex babykleertjes in velours (voor de winter) en katoen, vaak met wat elastan. Dat zit lekker warm en beweegt ook lekker mee tijdens het spelen en kruipen.
Unisex babykleding: ideaal kraamcadeau
Unisex babykleding is een ideaal kraamcadeau. Het is neutrale babykleding, dus past bij zowel bij een meisje als bij een jongen. Unisex babykleding heeft geen uitgesproken kleuren of details en valt altijd wel in de smaak bij aanstaande of nieuwe ouders. Unisex babykleding komt bij ons over het algemeen in complete babysetjes. Zo kan je een complete outfit cadeau doen voor een scherpe prijs.

Unisex babykleding kopen bij Schattige Babykleertjes

Unisex babykleding koop je bij ons makkelijk en veilig: wij pakken het graag gratis voor in, je kunt je babykleding binnen 14 dagen ruilen als het niet past of toch niet bevalt. Je kunt jouw cadeautje direct naar de ontvanger laten sturen met een felicitatie erbij. In ons assortiment unisex babykleding heb je ruime keuze uit verschillende kledingstukken, materialen en designs. Bovendien kan je ook altijd achteraf betalen. Het is dus een makkelijke keuze: koop je unisex babykleding bij Schattige Babykleding. Kraamcadeau tip: Kijk voor hele leuke kraamcadeau knuffels eens bij de knuffels van het merk Happy Horse. Deze knuffels zijn altijd een succes. 


Unisex babykleding Maattabel van Schattige Babykleertjes