• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Your Wishes

Your Wishes is een superleuk en populair babykleding en lifestyle merk dat trendy producten biedt voor alle kleintjes, maar ook voor aanstaande moeders. De kleding van Your Wishes is zacht, toegankelijk en vooral comfortabel. Your Wishes valt op door middel van prints met leuke eigenzinnige teksten die met de hand getekend lijken te zijn. May all Your Wishes come true.

Your Wishes babykleding

De babykleding van Your Wishes begon in 2015. Het merk is in een aantal jaren uitgegroeit van een klein bedrijfje op de zolderkamer tot een bedrijf met een eigen atelier, showroom en een mooi hoofdkantoor. De kleding van Your Wishes wordt geproduceerd met veel creativiteit en sommige kledingstukken worden zelfs met liefde en vakkundig volledig met de hand gemaakt!

over Your Wishes

Founder & director van Your Wishes Tess Gerritsen heeft zich na jarenlange ervaring als designer in de modebranche gestort op het creëren van een uniek fashion merk voor de allerkleinsten. De ervaringen van Tess, als moeder van twee lieve dochtertjes, hebben ook een stempel gedrukt op de collecties van Your Wishes. 

Bij het ontwikkelen van het uitgebreide assortiment items van Your Wishes wordt altijd aan het gemak gedacht, we hopen namelijk dat ouders net zo blij worden van Your Wishes items als de kleintjes. Dankzij de werkervaring van Tess en haar ambitie om altijd 100 plannen tegelijkertijd uit te voeren wordt Your Wishes steeds populairder en daardoor groeit het bedrijf met de dag. In een korte tijd is Your Wishes uitgebreid tot een groot team dat met passie en liefde bouwt aan de identiteit van het babykleding merk Your Wishes.  

Met liefde ontwikkelt Your Wishes little things for little ones die nét even wat anders zijn.
Items waar mama's en papa's dol op zijn, maar hun kleintjes nog veel meer!

Your Wishes en Biokatoen

Your Wishes geeft om het milieu en en daarom produceert Your Wishes de newborn NOOS collectie met GOTS gecertificeerde super zacht biokatoen. Het GOTS-label garandeert dat de productie van Your Wishes op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt en dat de kwaliteit uitstekend is.

Your Wishes

Jouw winkelwagen