• Gratis verzending v.a. 75,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Babypyjama

Een goede nachtrust is natuurlijk heel belangrijk voor je kleintje. Bij ons vind je de meest comfortabele babypyjama's vanaf maat 40 voor een heerlijke, comfortabele nachtrust. Ontdek hier de mooiste babypyjama's van merken als Dirkje, Quapi, Name it, Noppies en nog veel meer.

Babypyjama's

Een babypyjama moet lekker warm zitten, maar ook een beetje kunnen ademen voor een comfortabele nacht. Een goede nachtrust is essentieel, helemaal voor jouw baby. Een goede babypyjama moet comfortabel zijn, maar mag er ook wel leuk uit zien. In ons assortiment vind je baby pyjama's van maar liefst 50 verschillende merken. Naast jongens pyjama's en meisjes pyjama's, vind je ook unisex babypyjama's in ons assortiment.

Je vindt niet alleen lekkere warme babypyjama's in ons assortiment, wij hebben ook comfortabele pyjama's voor in de zomer met korte mouwen en korte broekspijpjes of gemaakt van lekkere luchtige stofjes. 

Pyjama’s voor baby’s

Bijna bedtijd voor je baby? Dat betekent dat hij of zij heerlijk kan uitrusten, na een dag vol ontdekkingen en avonturen. Tandjes poetsen, een pyjama aantrekken en een verhaaltje voorlezen, het is elke avond het vaste ritueel. Met een baby pyjama kan jouw zoontje of dochter heerlijk, comfortabel in slaap vallen. Een baby pyjama wil je vooral makkelijk en snel kunnen aantrekken bij je baby. Het aankleden van je baby is namelijk niet altijd even makkelijk. Er zijn daarom een aantal modellen in ons assortiment die voorzien zijn van een handige knoopjessluiting, je hoeft het pyjamashirtje dan niet over het hoofdje van je kindje te trekken. Zo kan jij je baby snel aankleden. Wij hebben baby pyjama’s van de merken