Kinderkleding

De nieuwste kinderkleding mode

Schattige Babykleertjes heeft ook een grote collectie van de nieuwste collecties kinderkleding! Stoere kinderkleding tot en met maat 140. We hebben een opbouwend aanbod van de nieuwste collecties  kinderkleding. Het assortiment is opgebouwd in verschillende lijnen kinderkleding. U kunt de lijnen onderling met elkaar combineren. Zo vindt u bij ons een samenhangend en interessant aanbod aan trendy, hippe en stoere kinderkleding.


Merk kinderkleding

Wij hebben kinderkleding te koop van de merken DJ Dutchjeans, Bampidano, Quapi, Noppies, B.NOSY en Baby Face. 
Per lijn kinderkleding is gekozen voor een thema en een bepaalde kleurstelling. U kunt deze kleertjes in ons lookbook makkelijk met elkaar kunt combineren tot de leukste en hipste look voor kinderen. Zo ziet u direct welke items leuk bij elkaar passen. Dat maakt het shoppen voor kinderkleding online wel heel makkelijk. We doen regelmatig leuke acties met onze kinderkleding. Zijn er bijvoorbeeld nieuwtjes te melden, dan brengen we u daarvan direct op de hoogte via Facebook en ons nieuwsbrief. Hou ons dus in de gaten! En natuurlijk onze mooie kinderkleding.


Kinderkleding webwinkel

Onze webshop biedt u dus niet alleen ruime keuze in babykleding, maar ook een steeds verder uitbouwend aanbod aan kinderkleding voor jongens en meisjes, van groot naar klein en van jong naar oud. DJ Dutchjeans loopt vanaf maat 92 t/m 140. De stijl van DJ is kenmerkend door een combinatie van opvallend ontwerp en prachtige stoffen.


Kinderkleding online kopen

Kinderkleding online kopen was nog nooit zo makkelijk en leuk. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten optimaal tevreden zijn over onze producten en diensten. Wij hebben onze producten aantrekkelijk voor u uitgestald in onze lookbooks. Wij zorgen ervoor dat u uw de bestelling altijd snel in huis heeft. Als u op een werkdag vóór 18.00 uur bestelt, dan verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag aan u. Uw bijdrage voor verzending en handling is slechts € 1,95 en orders v.a. 40,- verzenden we gratis. U kunt bij ons kiezen voor achteraf betalen, dat is wel zo betrouwbaar. Uiteraard staan wij garant voor de hoogwaardige kwaliteit van de kinderkleding. Wij krijgen een dikke 9,1 van onze klanten op het onafhankelijke platform van Kiyoh.

Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen