• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

A Tiny Story

A Tiny Story newborn kleding is minimalistisch in stijl en van mooi 100% hoogwaardig biokatoen. A Tiny Story starts with your first chapter full of love and care.


A Tiny Story

A Tiny Story

Iedere dag worden er wereldwijd ongeveer 350.000 baby's geboren, die allemaal beginnen aan de aller eerste bladzijde van hun eigen Tiny Story. Mettertijd zullen ze zoetjes aan de wereld ontdekken, een grote plek vol verrassingen, liefde en groei. Een wereld die we met elkaar moeten delen en waarvoor we met elkaar goed moeten zorgen.

 

A Tiny Story vindt het belangrijk dat de keuzes die we maken zorgen voor een betere wereld. Om die reden is A Tiny Story gemaakt. Een tiny collectie, die natuurlijke kleuren bevat en gedragen kan worden door jongens en meisjes. De kledingstukken zijn minimalistisch van stijl, maar zijn gemaakt van mooie, zachte stoffen van hoogwaardige kwaliteit.

 

Om bij te dragen aan A Tiny Story van de kleintjes waar we van houden, is de hele collectie gemaakt van biologisch katoen en draagt het STANDARD 100 by OEKO-TEX® label.

De A Tiny Story collectie

A Tiny Story newborn kleding is verkrijgbaar van maatjes 50 t/m 74. Je kunt de hele collectie, die bestaat uit mutsen, slofjes, rompertjes, pakjes, shirts en broeken, onderling mixen en matchen. De vanaf prijs voor broeken en shirts is €13,95. Nieuwsgierig naar de herkomst van een kledingstuk? Alle A Tiny Story producten hebben een QR code op de hangtag. Als je die scant met jouw smartphone kun je zijn reis zien.

 

Jouw winkelwagen
← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen