• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Jongens hemd voor elke outfit


Jongens hemden zijn een veelzijdig item die niet mogen ontbreken in de kledingkast van jouw zoon. Speciaal daarom hebben wij ze in ons assortiment opgenomen van vele merken die hemden produceren met elk hun eigen stijl.

 

Zo hebben wij hele basic jongens hemden in ons assortiment in een effen kleur, maar ook hippe hemden voor jongens met patroontjes en kleuren. Op deze manier kun je de laatste hand leggen aan veel verschillende outfits.


Superhandige jongens hemden voor het hele jaar


Hemden, ook wel bekend als singletjes, komen het hele jaar goed van pas. In de winter zijn ze een perfecte extra laag isolatie onder de trui van je kind. Perfect voor de koude ochtenden op de fiets naar school. Het is dan wel verstandig om een jongens hemd te kiezen dat lang genoeg is zodat je hem in de broek van je zoon kunt stoppen. Op deze manier voorkom je dat er koude wind op de rug van je zoontje slaat.

In de zomer kun je een hemd juist heel goed gebruiken als vervanging van een t-shirt. Heel leuk wanneer je met de familie op vakantie of naar het strand gaat. Vooral wanneer het hemdje zichtbaar is, is het leuk als er een leuk printje op staat.

Een singlet zal ook helpen om zweet op te nemen van de rug. Zo zul je minder snel zweetvlekken zien wanneer het hemdje gedragen wordt onder een overhemd en blijft deze langer fris.


Jongens hemd online bestellen bij Schattige Babykleertjes


Wanneer je de outfits voor je zoon bestelt uit onze webshop profiteer je altijd van een snelle verzending die vanaf een bestelwaarde van €30,- gratis is. Zo heb jij de door jou bestelde jongens hemden vaak de volgende dag al in huis. Wanneer je ontevreden bent over één, of meerdere bestelde artikelen, kun je deze kosteloos retourneren bij behoud van minimaal €50,- aan bestelde artikelen.

Jouw winkelwagen