• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Baje Studio baby- & kinderkleding

Baje Studio biedt hoogwaardige en stijlvolle kleding. Baje studio, een lux, uniek en duurzaam merk gecreëerd voor jouw kinderen.


Baje Studio

Baje Studio baby- & kinderkleding

Baje studio is een lux babykleding en kinderkleding merk met een unieke stijl en duurzaam ontworpen collectie. Individualiteit begint bij een kind al heel vroeg en daar speelt Baje Studio goed op in. Zet zich in voor het ontwerpen van luxe kleding met unieke en kwalitatief hoogwaarde standaarden. Kleding de zowel de kinderen als de ouders heel blij maken. Baje Studio is hoogwaarde luxe kids mode met een speelse wending.

Over Baje Studio

Baje Studio is geen doorsnee kindermode merk. Dit merk streeft naar een unieke hoogwaarde kleding stijl voor kinderen die in de schoonheid van hun jeugd, vrolijk en gewillig de wereld willen ontdekken. Dat is waar Baje Studio voor staat.


Wat is jouw meest waardevolle herinnering uit je kindertijd? Kun je je nog steeds voorstellen hoe je ronddanste in een tutu rok? Of hoe je verstoppertje speelde in je achtertuin? Allemaal met het voordeel van het dragen van prachtige kleding. Een blij, jong kind dat leeft in deze zonnige en opwindende wereld van ontdekkingen. Een beeldversterkend beeld van de geest van het levendige kinderlijke leven met alles wat dit betekent over geluk en persoonlijke vrijheid. Dit is een iconische afbeelding zo puur dat elke ouder een jong kind wil zijn voor een minuut. Dit is waar het merk Baje Studio begon, binnen deze herinnering uit het verleden; ontstaan uit verleden herinneringen en geïnspireerd door de jonge ambitieuze kinderen die verlangen naar het verkennen van deze fantasiewereld.

 

Baje betekent in essentie; de schoonheid van een kind zijn, dat verlangt om de wereld te verkennen, vol vreugde en ongeduld.

Baje Studio babykleding

Ontmoet Lauraine en Kim, de oprichters van Baje Studio

Lauraine en kim zijn de drijvende krachten achter het merk Baje Studio. Laurine en Kim zijn gepassioneerd over alle fasen waar kinderen doorheen gaan in het begin van hun jonge leven. Lauraine, een “mama-to-be’’ en Kim, moeder van twee prachtige meisjes, houden er van om te weten wat kinderen graag dragen, wat ze fijn en comfortabel vinden en hoe ze zichzelf aan andere presenteren. In andere woorden: een spiegelbeeld. Jouw kind weerspiegelt zichzelf, of liever de Baje collectie. Bij elke collectie die Baje Studio uitbrengt, is elk product van belang. De ontwerpers van Baje Studio bestuderen de functionaliteiten en het ontwerp van elk kledingstuk grondig, De twee dames bepalen de collecties niet zelf, maar doen dit samen. “Baje is zoveel ons verhaal, als jouw verhaal en het verhaal van iedereen die Baje Studio waardeert."

Baje Studio kindermode

Service bij Schattige Babykleertjes

Wij van Schattige Babykleertjes doen er alles aan om jouw shop ervaring bij ons met zoveel mogelijk plezier te laten verlopen!

 

Als jij je Baje kleertjes voor 23:59 besteld, dan versturen wij ze nog dezelfde dag naar je op en heb je ze de volgende dag nog in huis.

 

Wil je graag op de hoogte blijven over de nieuwe collecties van Baje Studio of al onze andere nieuwe collecties en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct korting op je eerst volgende bestelling.

 

Heb je nog vragen over Baje Studio of andere kleertjes? Kijk dan bij onze veel gestelde vragen of neem gerust contact op met onze klantenservice via [email protected]

 

Wij wensen je veel shop plezier!


Baje Studio kinderkleding

Baje Studio

Jouw winkelwagen
← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen