• Gratis verzending v.a. 75,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Baje Studio Baby- & Kinderkleding

Baje studio, een uniek en duurzaam merk gecreëerd voor jouw kinderen. Omdat een individuele stijl al vroeg begint. Baje Studio creëert luxe en kwalitatief hoogwaarde kleding waar kinderen en ouders blij van worden.
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Baje Studio - Unieke en duurzame kinderkleding

Baje studio is een lux babykleding en kinderkleding merk met een unieke stijl en duurzaam ontworpen collectie. Individualiteit begint bij een kind al heel vroeg en daar speelt Baje Studio goed op in. Zet zich in voor het ontwerpen van luxe kleding met unieke en kwalitatief hoogwaarde standaarden. Kleding de zowel de kinderen als de ouders heel blij maken. Baje Studio is hoogwaarde luxe kids mode met een speelse wending.

Over Baje Studio

Baje Studio is geen doorsnee kindermode merk. Dit merk streeft naar een unieke hoogwaarde kleding stijl voor kinderen die in de schoonheid van hun jeugd, vrolijk en gewillig de wereld willen ontdekken. Dat is waar Baje Studio voor staat.


Wat is jouw meest waardevolle herinnering uit je kindertijd? Kun je je nog steeds voorstellen hoe je ronddanste in een tutu rok? Of hoe je verstoppertje speelde in je achtertuin? Allemaal met het voordeel van het dragen van prachtige kleding. Een blij, jong kind dat leeft in deze zonnige en opwindende wereld van ontdekkingen. Een beeldversterkend beeld van de geest van het levendige kinderlijke leven met alles wat dit betekent over geluk en persoonlijke vrijheid. Dit is een iconische afbeelding zo puur dat elke ouder een jong kind wil zijn voor een minuut. Dit is waar het merk Baje Studio begon, binnen deze herinnering uit het verleden; ontstaan uit verleden herinneringen en geïnspireerd door de jonge ambitieuze kinderen die verlangen naar het verkennen van deze fantasiewereld.

Baje betekent in essentie; de schoonheid van een kind zijn, dat verlangt om de wereld te verkennen, vol vreugde en ongeduld.

Baje Studio babykleding

De oprichters van Baje ontmoet Lauraine en Kim

“Wij zijn Lauraine en kim, de drijvende krachten achter Baje”. De twee dames zijn gepassioneerd over alle fasen waar kinderen doorheen gaan in het begin van hun vorge leven. Lauraine, een “mama-to-be’’ en Kim, moeder van twee prachtige meisjes, houden er niets meer van om te weten wat kinderen graag dragen, wat ze fijn en comfortabel vinden en hoe ze zichzelf aan andere presenteren. In andere woorden: een spiegelbeeld. Jouw kind weerspiegelt zichzelf, of liever de Baje collectie. Bij elke collectie die zij lanceren, is elk product van belang. Het merk bestudeerd de functionaliteiten en het ontwerp van elk stuk grondig, De twee dames bepalen de collecties niet zelf, maar doen dit samen. “Baje is zoveel ons verhaal, als het jouw verhaal en het verhaal van iedereen die Baje Studio waardeert.

Baje Studio kindermode

Baje Studio kinderkleding

Baje Studio

Jouw winkelwagen