• Gratis verzending v.a. 75,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Kinderschoenen

Kindervoeten groeien zo rap! Je moet dus regelmatig op zoek naar nieuwe schoentjes voor jouw kind? In ons assortiment vind je een grote selectiede schoenen in de leukste designs. Zo kunnen jullie zelfverzekerd op stap gaan!

Kinderschoenen bij Schattige Babykleertjes

Van kruipen naar heel voorzichtig staan en het zetten van de eerste stapjes. Het is zo ver: jouw kindje gaat lopen. Deze eerste stapjes maken dat het tijd is om voor het eerst schoentjes te kopen voor jouw kleintje. Bij die eerste stapjes horen natuurlijk prachtige en vooral goede kinderschoenen. Laat je inspireren door onze collectie kinderschoenen en bekijk de schoentjes van onder andere Vingino in maat 17 t/m 21.

Hoe kinderschoenmaat meten?

Praktisch, stevig en duurzaam dat is waar veel ouders aan denken tijdens de zoektocht naar nieuwe kinderschoenen, maar het allerbelangrijkste is dat je de schoenmaat goed meet. Zo draagt jouw kindje de juiste maat wanneer hij of zij gaat leren lopen. Aangezien kinderen vaak flink groeien is het verstandig om de schoenmaat regelmatig op te meten.

Wanneer je de schoenmaat van jouw zoon of dochter wil meten, kun je het beste een liniaal langs het voetje leggen. Hierbij is het wel van belang dat je kindje met het voetje op de grond staat. Het handigste is om de hiel tegen de muur te houden met de liniaal ernaast. Het gewicht op de voet is van invloed op de maat/lengte van de schoen/voet. Gaat de lengte van de voet over een bepaalde maat heen, dan is het verstandig om een grotere maat kinderschoenen te kopen.

Hoeveel maten groeit een kindervoetje per jaar?

Het blijft lastig om een richtlijn te geven aan hoeveel maten een kindervoet groeit per jaar, dit omdat ieder mens verschillend is. Natuurlijk is dit wel handig om te weten als je kinderschoenen online wil kopen.

Wanneer er van een gemiddelde wordt uitgegaan, zou je kunnen zeggen dat kinderen van 1 tot 3 jaar ongeveer iedere 4 maanden een schoenmaat omhoog gaan. Voor kinderen van de leeftijd 4 tot 5 jaar is dit iedere 6 maanden. Kinderen tussen de leeftijd van 6 tot 7 jaar wisselen iedere 8 maanden van kinderschoen maat. Vanaf de leeftijd 8 tot 10 jaar zal een nieuwe paar kinderschoenen één keer in de 10 maanden noodzakelijk zijn.

Service van Schattige Babykleertjes

Kinderen rennen, klauteren en spelen wat af. Bij Schattige Babykleertjes begrijpen wij goed dat het lastig kan zijn om de juiste schoenen te kiezen voor jouw kindje. Ga jij kinderschoenen online kopen? Wij helpen je graag bij jouw keuze! Heb je eventuele vragen over goede kinderschoenen? Dan is het altijd mogelijk om ze aan onze klantenservice te stellen. Kijk ook bij onze veelgestelde vragen.

Bevallen de door jouw bestelde kinderschoenen niet helemaal? Of zitten ze toch niet goed bij jouw kindje? Geen probleem! Bij Schattige Babykleertjes kun je gemakkelijk jouw bestelling retourneren binnen 14 dagen.

Plaats je jouw bestelling voor 18:30 dan heb je de kinderschoenen de volgende dag in huis. De leukste kinderschoenen voor jouw kleintje shop je bij Schattige Babykleertjes.

Jouw winkelwagen