Vingino babykleding en kinderkleding

Pagina 1 van 4
Pagina 1 van 4

Logo Vingino babykleding en kinderkleding
Vingino SALE zomercollectie 2018 -50% + nieuwe wintercollectie 2018/2019!

Vingino is hét baby- en kinderkleding merk van Nederland. Vingino maakt high quality trendy kleding voor kids van 0 t/m 16 jaar waar je echt in gezien wil worden. Vingino staat vooral ook bekend om de stoere jeans die volgens de nieuwste modetrends zijn ontworpen. Vingino maakt kwalitatief hoogwaardige jeans en andere kleding waar je kind zich goed in voelt. Vingino gebruikt altijd de beste en mooiste denim stoffen en combineert met Italiaanse vintage invloeden. Met Vingino kinderkleding straal je daarom de hipste en hoogste klasse uit.

Sinds de oprichting van Vingino in 2001 is het merk in een rap tempo gegroeid van een Nederlands denim-only merk tot een internationaal kinderkleding merk dat ieder kind iets te bieden heeft. Daarom is Vingino uitermate geschikt voor stoere jongens en stoere meisjes. Het allereerste Vingino product was een design jeans geïnspireerd op een vintage exemplaar dat was gevonden in Napels.

Tegenwoordig is de collectie van Vingino zeer uitgebreid en omvat vele onwijs leuke kledingstukken. Dit gaat van Vingino ondergoed, Vingino shirts tot echte badkleding, zoals de Vingino zwembroek. Daarom slagen jongens en meisjes altijd bij Vingino als het gaat om hippe design kleding!

 

De kwaliteit van Vingino kinderkleding

Het belangrijkste van kleding is natuurlijk de kwaliteit, bij Vingino begrijpen ze dat. Hierom nemen ze speciaal voor jouw alleen maar genoegen met het beste van het beste. Dit geldt voor zowel de stoffen die ze gebruiken als de opvallende details die in de Vingino kinderkleding is verwerkt. Daarom kan het merk met trots zeggen dat ze Vingino kinderkleding maken die je kind met plezier zal dragen. Daarnaast is het ook een heel duurzaam merk, hierdoor gaat Vingino kinderkleding lang mee, wel zo fijn voor jou als vader of moeder!

Inspiratie voor de stijlvolle opvallende details in de collectie van Vingino kinderkleding vinden de designers over de hele wereld. Daarnaast is Vingino kinderkleding sterk genoeg om elk fantastisch avontuur dat je kind beleefd te doorstaan. Trendy, cool en eigenwijs, dit zijn woorden waar Vingino voor staat! Vingino kleding is prachtig ontworpen en voorzien van opvallende details, wassingen en modellen. Zo kan je kind kiezen uit verschillende stoere jeans als bijvoorbeeld de skinny fit of verschillende hippe Vingino shirts! Dankzij het grote aanbod Vingino kinderkleding kan je kind de look creëren die bij hem of haar past!

 

Vingino SALE zomercollectie 2018 met -50%!

Ben jij al klaar voor de Vingino Sale? Bij ons kan je verschillende kleding van onze wintercollectie goedkoop op de kop tikken. De winterkleding met opvallende details heeft natuurlijk échte Vingino kwaliteit, maar is speciaal voor jou wat scherper geprijsd. Wil je liever zomerkleding? Kijk dan bij onze nieuwe collectie en laat je versteld staan van de stoere en hippe kleding van Vingino!

 

Nieuwe wintercollectie van Vingino

De nieuwe Vingino wintercollectie 2018/2019 staat nu online! Vingino heeft een nieuwe collectie ontwikkeld, gebaseerd op de nieuwste modetrends om ervoor te zorgen dat kids met Vingino altijd stijlvol voorop lopen met de nieuwste modetrends. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de skinny jeans, slim fit jeans en andere te gekke kledingtrends die 2018 domineren. Bij Schattige Babykleertjes vind je de nieuwste mode van Vingino voor baby, dreumes en peuter en binnenkort ook voor kinderen in de grotere maten.

 

Daley Blind Vingino logo


Daley Blind Vingino collectie


Vingino co/llab. Daley Blind collection

Eind december 2018 komt Vingino met een splinternieuwe kinderkleding collectie die is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Daley Blind.

Schattige Babykleertjes 9,3 /10 - 8326 beoordelingen