• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Ducky Beau

De Ducky Beau baby kleding en dreumes kleding collecties zijn een eigentijdse mix van lieve en stoere items. Ontworpen met oog voor betaalbare kwaliteit, gevoel voor detail en een scheutje humor. De verschillende items van Ducky Beau zijn onderling optimaal te combineren tot vele superleuke outfits voor jouw baby of dreumes. Ducky Beau is met veel zorg ontworpen, waardoor de kleding nét even anders, nét even iets mooier en nét even beter afgewerkt is. Hierdoor heeft iedereen er lekker lang plezier van, de baby, de dreumes én de trotse ouders.

Ducky Beau Baby en dreumes mode

Kenmerkend aan de kinderkleding van Ducky Beau is het eigen, ingetogen kleurbeeld dat zo nu en dan opgefrist wordt met fikse kleuraccenten. Ook hebben veel modellen een verwijzing naar klassieke stijlen in een subtiele, moderne uitvoering. Alle items van Ducky Beau zijn met de grootste zorg gemaakt en de afwerking is dan ook van hoog niveau. Met de fijnste stoffen en materialen voor de allerkleinsten maken de ontwerpers van Ducky Beau er een waar feestje van!


Ducky Beau is een baby- en peuterkleding merk van DoubleDutch Kidswear waaronder ook de kinderkleding merken Lucky No. 7 en Vinrose vallen.

Jouw winkelwagen
← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen