Retourneren


U kunt uw order binnen 14 dagen na levering geheel of gedeeltelijk aan ons retour sturen. U kunt kiezen tussen twee retouropties: gratis retour of retour op eigen kosten. 

===============================

OPTIE 1. Gratis retour (met tegoedcode)

 • U krijgt van ons een gratis retourlabel waarmee u zonder verzendkosten uw retour aan ons terugstuurt.
 • U ontvangt voor de geretourneerde items een tegoedcode waarmee u een nieuwe aankoop kunt doen in onze webshop. De code is onbeperkt geldig. 
   
Retourprocedure gratis retour
Vraag binnen 14 dagen na levering een gratis retourlabel aan. Dit is gelijk uw retouraanmelding. U ontvangt binnen 2 werkdagen na uw aanmelding van ons verdere instructie via de mail.

Klik hier voor: AANVRAGEN VAN GRATIS RETOURLABEL >>>

Retourneren vanuit het buitenland
Gratis retourneren is beschikbaar voor orders met een Nederlands afleveradres. Onze retourlabels zijn in het buitenland niet bruikbaar. Voor buitenlandse orders verwijzen wij u naar retourneren op eigen kosten, zie hieronder.

Kleine retouren
Voor sommige kleine retourzendingen kunnen wij u vragen om de retour zelf te frankeren. Wij geven u dan een vergoeding voor de retourkosten door de tegoedcode op te hogen met de verzendkosten van de retour. Wij vergoeden maximaal het verzendtarief dat hoort bij het gewicht van de zending; overfrankering wordt niet vergoed. Wij geven deze vergoeding alleen wanneer wij u instructie hebben gegeven om zelf te frankeren.

Rekening Billink/Afterpay volledig voldoen
Bij achteraf betalen moet de rekening van Billink/Afterpay volledig voldaan worden. U krijgt immers een korting op uw volgende order ter waarde van uw retour. Wilt u dat wij de rekening voor u crediteren? Kies dan voor retour op eigen kosten, zie hieronder.

===============================

OPTIE 2. Retour op eigen kosten (met geld terug)

 • U betaalt zelf de retourkosten.
 • U ontvangt voor de geretourneerde items uw geld terug of uw factuur wordt gecrediteerd bij Afterpay/Billink. 
   
Retourprocedure retour op eigen kosten
Aanmelding van uw retour is niet nodig. Zorg ervoor dat uw retour voldoende gefrankeerd is en binnen 14 dagen na levering bij ons binnen is. Voeg altijd uw pakbon bij.
 
=============================== 


Voorwaarden voor retourneren

 • Uw retour is binnen de bedenktijd van 14 dagen na levering bij ons binnen.
 • De items in uw retour zijn ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd en zitten zoveel mogelijk in de originele verpakking met hangtags eraan.
 • Uw retour is altijd voldoende gefrankeerd, ongeacht de gekozen retouroptie. 

Retouradres
Schattige Babykleertjes.nl Cobaltstraat 11 2718 RM Zoetermeer Nederland.

Retour vanuit buitenland
In verband met de hoge kosten kunnen we helaas geen gratis retour aanbieden voor buitenlandse orders. Uiteraard kunt u wel op eigen kosten retourneren.

Ruilen
Voor een ruiling kunt u zelf een nieuwe order plaatsen in onze webshop. U kunt eventueel de tegoedcode gebruiken die u ontvangt na gratis retour. 
 
Sale/outlet 
Items uit de categorie Sale en Outlet kunnen ook gewoon retour gestuurd worden. U kunt kiezen tussen gratis retour of retour op eigen kosten. Er gelden geen extra voorwaarden. 

Aandachtspunten
 • Bij volledig retour ontvangt u de verzendkosten van de oorspronkelijke zending terug. 
 • Eventuele waardevermindering kunnen wij op uw retourbedrag verrekenen.
 • Het risico van de verzending van de retour komt altijd voor uw rekening. 
 • Wanneer uw pakket retour komt, omdat u deze niet heeft opgehaald of heeft geweigerd aan de deur, wordt minimaal € 12,95 annuleringskosten in rekening gebracht.
 • Buiten de bedenktermijn wordt de retour niet in behandeling genomen.
 • Uitgesloten van het retourrecht zijn onze speenknuffels, dit om hygiënische redenen. 
Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen