• Gratis verzending v.a. 75,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Retourneren

Op deze pagina lees je hoe je jouw aankoop binnen de bedenktijd aan ons kunt retourneren.

Retour voorwaarden
- Artikelen zijn ongebruikt/ongewassen, voorzien van hangtags, in nieuwstaat, en zijn netjes opgevouwen in de eigen plastic zakjes met de juiste barcodes.
- Je houdt je bij het retourneren altijd aan de bedenktijd, zie uitleg hieronder.

Bedenktijd
Gedurende de bedenktijd kan je terugkomen op jouw aankoop. Dit doe je door de retour tijdig aan te melden en aan ons terug te sturen. Dit zijn de termijnen die daarvoor staan:
- Je meldt de retour aan binnen 14 dagen na ontvangst van jouw order via ons Retourportaal.
- Je zorgt dat de retourzending bij ons is afgeleverd binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour.
Na het verstrijken van deze termijnen is de koop definitief gesloten en kan je niet meer retourneren. De retour zal dan worden afgewezen. Hou deze termijnen dus in het oog.

Retourkosten
- Retourneren is gratis wanneer je minimaal € 100 behoudt (excl. betaalkosten).
Voorbeeld: je bestelt voor € 250 en stuurt € 50 retour. Je betaalt dan geen retourkosten, want je behoudt € 200 (= meer dan € 100).
- Wanneer je minder behoudt dan € 100 (excl. betaalkosten), of wanneer je de hele order retourneert, is jouw bijdrage aan de retourkosten € 5,50.
Voorbeeld: je bestelt voor € 120 en stuurt € 50 retour. Je betaalt dan € 5,50  retourkosten, want je behoudt € 70 (= minder dan € 100). 

Retourproces
- Je meldt jouw retour aan via ons Retourportaal, zie mintkleurige knop hieronder. LET OP: Het retourportaal sluit wanneer de 14 dagen termijn om aan te melden voorbij is en je niet meer kunt retourneren.
- Eventuele retourkosten kan je tijdens de aanmelding afrekenen.
- Na afronding van de aanmelding ontvang je een retourlabel. Je kunt ook kiezen voor een printloos label.
- Breng het pakje weg naar een Nederlands PostNL servicepunt of een Belgisch PostNL punt
- Na ontvangst van jouw pakje wordt jouw retour gecontroleerd en verwerkt. Binnen enkele dagen ontvang je bericht en ontvang je geld terug of een credit op de rekening.


 


We zijn er trots op dat we - zonder dat we het wisten - getest zijn door de consumentenbond en als één van de weinige webshops een groen duimpje hebben gekregen voor 100% goede en tijdige retourbehandeling

 

Consumentenbond onderzoek retourneren