• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Daley Blind X Vingino Kleding

Daley Blind heeft in samenwerking met Vingino een complete collectie kinderkleding gelanceerd voor jongens en meisjes. Deze stoere, sportieve kinderkleding is voorzien van een eigen logo en Daley Blind wilt hiermee kinderen inspireren om nooit op te geven.

Daley Blind en Vingino presenteren met trots hun splinternieuwe Daley Blind kinderkleding collectie die zij in nauwe samenwerking hebben ontwikkeld. De Vingino Co/LLab Daley Blind kleding lijn draagt duidelijk zichtbaar de stijlvolle handtekening van Daley Blind. Deze handtekening kun je vooral terugvinden in het super gave hexagon logo die de vorm heeft van een leder vlak uit een voetbal. Hierin vind je de initialen DB van Daley Blind en de V van Vingino. Verder bestaat het logo uit elf vlakken die het voetbal elftal weergeven.Het draait tegenwoordig allemaal om het individu, iets waar Daley als voetballer echter heel veel waarde hecht is juist teamwork. Die waarde heeft hij nu samen met Vingino weten te integreren in deze sportieve kleding collectie.

Vingino Co/LLab. Daley Blind

De kinderkleding van Daley Blind by Vingino is heel stoer. Je herkent de kleding aan het opvallende logo dat soms over het hele shirt staat en de gave teksten, zoals 'never quit' en 'gamechanger'. De kleding is erg comfortabel en is heerlijk om in te sporten, maar ook gaaf om gewoon aan te trekken naar school. De collectie van Daley Blind bestaat uit tientallen producten met, onder andere, stoere shirts en truien, sweatpants, hoodies, bomberjacks en nog veel meer kleding en accessoires. Elke jongen kan stoer en hip naar school met de stoere Daley Blind kleding van Vingino.

Houd onze site in de gaten voor de Vingino sale of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en nieuwe collecties.

Daley Blind babykleding

Daley Blind babykleding coming soon! Daley Blind heeft als jonge vader een super gave babykleding / peuterkleding lijn ontworpen. Deze kleding collectie voor de kleintjes loopt van maatje 50 t/m maat 98. Hoe gaaf is dat! 

 

Vingino by Daley Blind

Jouw winkelwagen
← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen