Legends22

Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Legends22


Legends22

Legends22 is het nieuw Nederlands kinderkleding label met een geheel eigen stijl voor de avontuurlijke stoere boys in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. De kleding van Legends22 is stoer, vrolijk, comfortabel en gemaakt van organische katoen. En niet onbelangrijk, Legends22 blijft mooi door de hoge kwaliteit.

Legends22 is gestart met hun eerste collectie in de zomer van 2016. De naam komt voort uit de gedachte dat er een heleboel legendarische mannen zijn die ooit jongens met dromen waren. Niemand kon vermoeden dat zij legendes zouden worden. Een groot aantal van deze legendes vind je op de achterkant van de kaartjes aan de kleding. Volgens legends22 schuilt er in iedere jongen een potentiële legende, die op het juiste moment onder de juiste omstandigheden tevoorschijn komt. Déze jongens willen wij blij maken met onze kleding. 22 is een geluksgetal en staat daarom achter legend. Dat komt altijd van pas als je zelf een legend wil worden. 

Legends22 wordt binnen Zazi Brands bedacht, ontworpen en ontwikkeld. Zazi is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1993 ervaring heeft in de kinderkleding.  Zazi werkt met een hecht team, doen al hun productie met eigen fabrieken in India, waar zij ook een eigen kantoor hebben. Hierdoor houden zij ook goed toezicht op de werkomstandigheden in India en kunnen zij ervoor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. 

Vanaf februari 2019 kun je de complete zomercollectie van Legends22 bij ons vinden in de shop.

Schattige Babykleertjes 9,3 /10 - 8472 beoordelingen