• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Legends22

Legends22 is een van de weinige kledingmerken voor jongens van Zazi Brands. Dit stoere merk voor jongens is ontstaan in 2016, maar is nu al enorm populair. De kleding is kleurrijk en stoer en geschikt voor jongens van ongeveer 2 t/m 12 jaar oud.

Over Legends22

Legends22 is onderdeel van Zazi Brands. Dit merk zegt je misschien niet veel, maar zij zijn het overkoepelende bedrijf van meerdere merken, waaronder LoFff. Zazi Brands is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1993 kinderkleding maakt. Met hun kennis en expertise hebben zij zich met Legends22 helemaal toegespitst op kinderkleding voor jongens. Het bedrijf heeft een hecht team en doen al hun productie zelf in India onder scherp toezicht, zodat de kwaliteit van hun kleding gewaarborgd blijft.

In februari kan jij de nieuwe zomercollectie van Legends22 vinden bij Schattige Babykleertjes.

Legends22 voor jongens

Legends22 bestaat sinds 2016, in die zomer lanceerde zij hun eerste collectie kinderkleding. De naam Legends22 komt voort uit de gedachte dat elke legendarische man ooit een jongetje met dromen was. Niemand wist dat zij legendes zouden worden. Deze legendes kan je terugvinden in de kleding van Legends22. In elk jongetje schuilt een potentiële legende die op het juiste moment en onder de juiste omstandigheden tevoorschijn kan komen. 22 is een geluksgetal en staat daarom achter legend. Dat komt altijd van pas als je zelf een legend wil worden. 

De jongenskleding van Legends22 is te verdelen in 2 lijnen, de Legends 22 boys en de Legends Mini voor baby's en peuters. 

Legends22

 

 

 

Jouw winkelwagen