• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Common Heroes

Common Heroes is jongenskleding merk voor jonge helden die altijd op weg zijn naar het volgende avontuur. Common Heroes straalt stijl en energie uit met een onwijs leuke collectie welke voor een groot deel uit duurzaam biokatoen bestaat. Be a everyday hero met Common Heroes!

Common Heroes

Common Heroes heeft een hele gave kleding collectie voor avontuurlijke jongens in de leeftijd van 1,5 jaar t/m 12 jaar. Common Heroes is het broertje van het populaire meisjeskleding merk Looxs. Common Heroes streeft er naar een zo min mogelijk grote voetprint op de aarde achter te laten.
Daarom gebruikt Common Heroes voornamelijk bio katoen en weten zij precies waar en door wie de collectie geproduceerd wordt. Common Heroes is daarmee nog echt niet het braafste jongetje van de klas, maar zij streven er wel naar. Net als onze heroes blijft Common Heroes leren en ontdekken, altijd op zoek naar een volgende verbeterende stap in de fashion voor avontuurlijke boy's.

Service van Schattige Babykleertjes

Common Heroes shoppen was nog nooit zo leuk en makkelijk. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten optimaal tevreden zijn over onze producten en diensten. Wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling altijd snel in huis hebt. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om 5% korting te ontvangen op je volgende bestelling. Dan houden wij jou op de hoogte van al onze acties, sales en nieuwe Common Heroes collecties.

 

Heb je vragen over Common Heroes, over onze andere producten of over een online bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected], wij helpen je graag. Daarnaast kun je ook altijd even kijken bij de veelgestelde vragen.

Heel veel plezier met het shoppen van Common Heroes!

Jouw winkelwagen