• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Lucky No.7

Lucky No.7 is een stoer baby en kids mode merk voor jongens en ook een beetje voor de meisjes. Lucky No.7 staat voor stoere en een klein beetje rebels met een knipoog naar de tieners mode. Lucky No.7 is comfortabel en duurzaamheid bewust bij het ontwerpen en de productie van de kleding. Het is belangrijk dat de kleding past bij de personaliteit van de kleintjes. Kinderen houden ervan om lekker onbezorgd te spelen, dus laat ze lekker klein zijn en genieten van hun speelse fase. Heerlijk comfortabel en zelfverzekerd in hun outfit van Lucky No.7.

Oprichter Lucky No.7

Lucky No.7 werd in 2014 als kinderkleding merk opgericht door Risma Bachoe. De naam was per ongeluk ontdekt na de geboorte van haar zoontje op 7 Juli 2013. Risma Bachoe bedacht dat het getal 7 altijd weer zou terugkeren in haar leven op verschillende mannieren. Daarom vindt zij het passend om het nieuwe label Lucky No.7 te noemen.

 

Risma ontmoete in 2019 Marco Nijman en Sanne Wellesen, de eigenaren van DoubleDutch Kidswear. DoubleDutch Kidswear was al eigenaar van twee kleding merken en de toevoeging van het merk Lucky No.7 completeerde het aanbod aan collecties. Noem het toeval of niet, Marco's geboortedag is op July 7, 1977. Toeval bestaat niet, sommige dingen in het leven zijn voorbestemd! 

Succes verhaal van Lucky No.7

Vanaf het begin is Lucky No.7 een succes verhaal. Bij de lancering van de aller eerste collectie in December 2014 was Lucky No.7 een directe hit en binnen drie dagen geheel uitverkocht. DoubleDutch Kidswear heeft het geluk dit succes voort te mogen zetten.

Lucky No.7 waardes

Lucky No.7 is geboren uit de behoefte om een cool, comfortabel en betaalbaar kinderkleding merk neer te zetten dat ook nog eens duurzaam is.  Kleding ontworpen voor kinderen waarin zij heerlijk kunnen klimmen, rennen en ravotten. Een unieke unisex kledinglijn voor baby’s en kinderen.

 

Lucky No.7 is niet alleen comfortabel en leuk om te dragen, het is ontworpen met de gedachte van duurzaamheid. 70% van de totale Lucky No.7 collectie is gemaakt van een mix van organisch biokatoen en elastine. We zijn er nog niet helemaal maar er worden stappen gezet in de gewenste goede richting van duurzaamheid!

Lucky No.7 collecties

Lucht No.7 heeft twee maal per jaar een "thema" collectie. Een voorjaar/zomer collectie in januari en een herfst/winter collectie in juli. Alle kleding is makkelijk te combineren met andere merken of artikelen uit de ‘Thema’ collectie. Elke collectie is weer helemaal uniek en ontworpen door het eigen ontwerp team van Lucky No.7.

 

"Let niet te veel op wat anderen doen. Wees origineel, werk hard, wees koppig (een klein beetje!) en laat niets je tegenhouden om je doelen te bereiken."


Lucky No.7 is een kinderkleding merk van DoubleDutch Kidswear waaronder ook de kinderkleding merken Ducky Beau en Vinrose vallen.

Jouw winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen