Rompertjes baby meisje

Pagina 1 van 4
Pagina 1 van 4

Rompertjes voor baby meisjes

Wat is er nu essentieel voor de basis garderobe van een baby? Een typisch kledingstuk voor baby’s is het rompertje. Een rompertje wordt ook wel eens een luierpakje of kruippakje genoemd. Een romper is een hemdje en broekje ineen dat voor de baby comfortabel is om te dragen. Een romper is meestal van 100% katoen met een klein beetje elastan en wordt aan de onderkant met drie drukknoopjes dichtgemaakt. Dit is vooral makkelijk met het verschonen van de luier. Een romper is tegenwoordig meer dan alleen onderkleding waaroverheen losse babykleding of een piama gedragen kan worden. In de zomer wordt een romper vaak als luchtige tegen de zon beschermende kleding gedragen. Hiervoor worden dan meestal rompertjes gebruikt met langere armsmouwen en deze zijn dan uitgevoerd met zomerse kleuren en designs.

Een groot voordeel van een romper is dat de baby lekker kan woelen zonder dat het rompertje uit gaat of verkeerd gaat zitten.

Een soortgelijk kledingstuk voor grotere baby's en peuters is een kruippakje, met lange beenpijpen die bij de voeten uiteinde vaak de vorm van een sok hebben.

Bekijkt u hier alle baby rompertjes en babykleding setjes met romper.

 

Wat is een romper?

Een rompertje is een kledingstukje voor baby's dat zowel een hemd als een broekje ineen is. Meestal zitten er drie drukknoopjes tussen de beentjes van de romper om het aan- en uitrekken te vergemakkelijken en om een luier te verschonen zonder het rompertje te hoeven uittrekken. Rompertjes hebben lange of korte mouwen, maar over het algemeen geen broekspijpjes. Over het rompertje heen gaan gewone babykleertjes. Maar in een hete zomer kan een schattig rompertje met extra details, zoals rouches en printjes, ook gewoon als kledingstuk gedragen worden voor in de tuin, op het balkon of op vakantie. Lekker luchtig en toch gekleed!

Comfortabele, lieve rompers

Het is belangrijk dat een rompertje lekker zit en dat uw baby zich vrij kan bewegen. Dan voelt uw baby zich het prettigste. Daarom zijn onze rompertjes van prima kwaliteit: van katoen en een klein beetje elastan. Uw baby zal de romper amper voele, zo soepel beweegt het mee. Wilt u een rompertje onder de kleding dragen, kies er dan eentje zonder rouches. Dit is het fijnst voor uw baby. Wilt u juist een gekleed rompertje om op warme dagen zonder kleertjes te dragen? Of zoekt u juist een schattig (kraam)cadeau? Dan is een rompertje met printjes, rouches, strikjes en fijne details natuurlijk het leukste. U kunt in onze categorie Rompertjes allerlei maten, kleuren en ontwerpen vinden. Kies een rompertje voor uzelf of als cadeau. We hebben in onze shop voor u genoeg keuze in comfortabele en lieve baby rompertjes!

Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen