Babyslofjes

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Babyslofjes zijn comfortabel

Babyslofjes zijn geweldig voor baby's. Ze zijn lichter van gewicht en soepeler dan gewone babyschoenen. Ze zijn zacht en warm aan de voetjes en kunnen makkelijk uit- en aangetrokken worden. Bij binnenkomst thuis, worden vaak de babyschoentjes uitgedaan. In de winter is het op de sokken toch vaak nog wat koud op de vloer. Babyslofjes bieden dan uitkomst voor lekker comfortabele, warme voeten.

Babyslofjes, slippers en muiltjes

Er zijn verschillende benamingen die ook wel gebruik worden voor babyslofjes. Ze worden ook wel eens slippers of muiltjes genoemd. Maar dit is niet helemaal correct: de slippers is vooral bedoeld voor een vochtige omgeving, zoals een zwembad of badkamer, terwijl sloffen bedoeld zijn voor de huis- en slaapkamer. Muiltjes sluiten nooit om de hiel; sloffen kunnen wel of niet om de hiel sluiten. Babyslofjes sluiten over het algemeen wel volledig om de hiel, zodat de slofjes niet van de voetjes van uw kindje afvallen. Wat wel een goed synoniem voor babyslofjes is, is "pantoffel". Hoewel dit woord meer met oudere personen geassocieerd wordt. Laten we het dus maar gewoon op "babyslofjes" houden.

Slofjes voor jongens

Babyslofjes voor jongens zijn over het algemeen heel stoer. Ze zijn gemaakt in donkere kleuren, zoals blauw en zwart. Er staan ook vaak stoere afbeeldingen op, zoals sterren of motorvoertuigen. Ook dieren zijn populair, zoals babyslofjes met kikkers of leeuwen.

Slofjes voor meisjes

De babyslofjes voor meisjes zijn vaak wat schattiger en fijner. Ze zijn lichter van kleur, bijvoorbeeld wit met roze of paars. Er worden ook vaak babyslofjes voor meisjes in een kleur zoals zilver of goud gemaakt, met luxe gespen. De applicaties en borduurseltjes op de babyslofjes zijn van hartjes, bloemen of vlinders. Super schattig dus!

Babyslofjes - materiaal

Babyslofjes kunnen gemaakt zijn van allerlei verschillende materialen. Allereerst natuurlijk leer. Dat ademt lekker mee met de voetjes, zodat uw kindje geen zweetvoetjes krijgt. Maar leren babyslofjes zijn erg duur en dus slecht voor de portemonnee. Daarom is een goed alternatief voor leren babyslofjes: de babyslofjes die gemaakt zijn van PU-leer. PU-leer is splitleer (leer dat in meerdere lagen is gespleten) waarbij een kunststofolie is gebruikt. Ook dit leer heeft ademende werking. Maar babyslofjes van PU-leer zijn een stuk goedkoper dan leren babyslofjes. En dat is wel zo fijn, nu de voetjes van uw kind ook nog eens snel groeien.

Babyslofjes met antislip zooltjes

Babyslofjes hebben vaak een antislip zooltje. Deze komen in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er babyslofjes met een katoenen zooltje waarop rubberen nopjes gemaakt zijn. Of er zijn babyslofjes met een zool die grotere vlakken heeft met een rubberen profiel. Beide uitvoeringen zorgen ervoor dat uw kindje goed grip heeft op de vloer. Want vaak in huis zet uw kindje zijn of haar eerste stapjes. Dan is het wel zo prettig om te weten dat de babyslofjes die hij of zij draagt ervoor zorgt dat er goede grip op de vloer is en dat er geen glijpartijen gebeuren. Babyslofjes zijn dus niet alleen comfortabel, ze zijn ook heel veilig.

Groeiend assortiment babyslofjes

Ons assortiment babyslofjes is op dit moment nog beperkt, maar zal steeds verder groeien bij Schattige Babykleertjes. We zijn sinds kort gestart met de verkoop van Baby Dutch babyslofjes. Een ontzettend leuk Nederlands merk die hoogwaardige en comfortabele echt lederen babyslofjes maakt. We passen onze inkoopactiviteiten aan op uw wensen. We horen dan ook graag welke babyslofjes u graag zou zien in onze webshop. Geeft u ons daarom al uw wensen door wat betreft aanvulling van ons assortiment babyslofjes.

Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen