Koko Noko

Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Logo Koko Noko


KOKO NOKO baby- en kinderkleding


KOKO NOKO is een splinternieuw Nederlands baby- en kidsmode wereldmerk voor 0 t/m 8 jaar van producent Van Gennip Textiles die wij ook kennen van het babykleding merk Dirkje, het kinderkleding merk DJ Dutchjeans en het badmode merk Lentiggini.

KOKO NOKO is vernieuwend, eigenwijs, nieuwsgierig en het merk voor de wereldburgers van de toekomst. KOKO NOKO speelt constant op die toekomst in met hippe nieuwe designs, verrassende prints en speciale kleding. KOKO NOKO maakt kleding van hoge kwaliteit, niet alleen kleding voor een wereldreis, maar ook kleding voor de ontdekkingsreis van je leven: jouw leven zelf! 

KOKO NOKO zal zijn eigen unieke ontwerpstijl hebben en in een hoger kwaliteits segment geplaatst zijn. Achter de schermen wordt nu met heel veel liefde en enthousiasme heel hard gewerkt aan de nieuwe KOKO NOKO voorjaars- zomercollectie 2018. De verwachtingen zijn bij iedereen heel hoog en wijzelf staan ook te popelen om ons te verlekkeren op eerste collectie van KOKO NOKO.
De lancering van de aller eerste KOKO NOKO collectie begint januari 2018 en is dan te bewonderen in onze webshop.


KOKO NOKO baby- en kinderkleding


KOKO NOKO komt met een unieke en superleuke zomercollectie die in de zomer 2018 helemaal hip and happening zal zijn. Verwacht hier binnenkort nog meer informatie, leuke nieuwtjes en weetjes over KOKO NOKO. Om als eerste op de hoogte te zijn van KOKO NOKO nieuws, en uiteraard overig babykleding nieuws, is het verstandig om in te schrijven op onze nieuwsbrief. Dit kan in het "aanmelden nieuwsbrief" veldje onder op onze homepagina

Tip: Volg KOKO NOKO op Facebook en Instagram via @kokonokokids


Koko Noko collection designer

Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen