KOKO NOKO

Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...


 Koko Noko zomercollectie 2018

Koko Noko zomercollectie 2018 jongens


KOKO NOKO baby- en kinderkleding

KOKO NOKO is een splinternieuw Nederlands baby- en kidsmode wereldmerk voor 0 t/m 8 jaar van familiebedrijf Van Gennip Textiles die wij ook kennen van het populaire babykleding merk Dirkje, het kinderkleding merk DJ Dutchjeans en de badmode merken Lentiggini en Mila. Met hun jarenlange ervaring in het succesvol ontwerpen en produceren lanceren zij in januari 2018 het eigenwijze merk Koko Noko. Onlangs nam Van Gennip Textiles ook het hippe pyjamamerk Charlie Choe over. Van Gennip Textiles verkoopt haar producten inmiddels in meer dan 50 landen wereldwijd. 

KOKO NOKO baby- en kinderkleding is vernieuwend, eigenwijs, nieuwsgierig en het merk voor de wereldburgers van de toekomst. KOKO NOKO speelt constant op die toekomst in met hippe nieuwe designs, verrassende prints en speciale kleding. KOKO NOKO maakt kleding van hoge kwaliteit, niet alleen kleding voor een wereldreis, maar ook kleding voor de ontdekkingsreis van je leven: jouw leven zelf! 

KOKO NOKO heeft zijn eigen unieke ontwerpstijl en is in een iets hoger kwaliteits segment geplaatst. Achter de schermen wordt nu met heel veel liefde en enthousiasme hard gewerkt aan de nieuwe KOKO NOKO voorjaars- zomercollectie 2018. De eerste fotoshoots met superleuke modelletjes zijn inmiddels al gedaan. De verwachtingen zijn bij iedereen heel hoog en wijzelf staan ook te popelen om ons te verlekkeren op eerste collectie van KOKO NOKO.
De lancering van de aller eerste KOKO NOKO collectie begint januari/februari 2018 en is dan te bewonderen in onze webshop.


KOKO NOKO collecties

KOKO NOKO komt met een unieke en superleuke zomercollectie die in de zomer 2018 helemaal hip and happening zal zijn. De collectie loopt van maat 56 t/m maat 128. Verwacht hier binnenkort nog meer informatie, leuke nieuwtjes en weetjes over KOKO NOKO. Om als eerste op de hoogte te zijn van KOKO NOKO nieuws, en uiteraard overig babykleding nieuws, is het verstandig om in te schrijven op onze nieuwsbrief. Dit kan in het "aanmelden nieuwsbrief" veldje onder op onze homepagina

Hoe valt KOKO NOKO kleding qua maat?

De babykleding en kinderkleding van KOKO NOKO valt goed op maat. U kunt de maat bestellen die u nodig heeft voor uw zoon of dochter. Voor het gemak kunt u de maattabellen gebruiken. De maattabellen worden toegevoegd zodra de eerste collectie geproduceerd en uitgeleverd is.


Heeft u advies voor het wassen van KOKO NOKO kleding?

Babykleding en kinderkleding moet vaak gewassen worden. Voor kleding van KOKO NOKO worden hoogwaardig kwalitatief rijke stoffen gebruikt. In de kleding labels van de KOKO NOKO kleding staat aangegeven hoe u KOKO NOKO het beste kunt wassen voor langdurig behoud van de kleding.


Tip: Volg KOKO NOKO op Facebook en Instagram via @kokonokokids


Koko Noko collection designerKoko Noko babykledingKoko Noko babykleding en kinderkledingKoko Noko kinderkleding sneak peekKoko Noko babykleding


Koko Noko babykleding specialist

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen