KOKO NOKO

Pagina 1 van 4
Pagina 1 van 4

Koko Noko


KOKO NOKO wintercollectie 2018/2019 is here!

De nieuwe collectie van Koko Noko staat live. Deze nieuwe collectie van Koko Noko is veel uitgebreider dan de afgelopen zomercollectie en die is echt super super gaaf! het is direct weer een stormloop op Koko Noko kleertjes. Koko Noko is te leuk! ;-)

Koko Noko wintercollectie

 


KOKO NOKO baby- en kinderkleding voor 0 t/m 8 jaar

 

 Koko Noko zomercollectie 2018

Koko Noko zomercollectie 2018 jongens


KOKO NOKO baby- en kinderkleding

KOKO NOKO is een splinternieuw internationaal merk van Nederlandse bodem voor baby's en kinderen van 0 t/m 8 jaar. KOKO NOKO komt van familiebedrijf Van Gennip Textiles die wij ook kennen van het populaire babykleding merk Dirkje, het kinderkleding merk DJ Dutchjeans en de badmode merken Lentiggini en Mila. Met hun jarenlange ervaring in het succesvol ontwerpen en produceren heeft Van Gennip textiles maart 2018 het eigenwijze merk Koko Noko gelanceerd. Onlangs nam Van Gennip Textiles ook het hippe pyjamamerk Charlie Choe over. Van Gennip Textiles verkoopt haar producten inmiddels in meer dan 50 landen wereldwijd. 

KOKO NOKO baby- en kinderkleding is vernieuwend, eigenwijs, nieuwsgierig en het merk voor de wereldburgers van de toekomst. Het jaar 2018 belooft gelijk goed van start te gaan. In maart 2018 lanceert Schattige babykleertjes het nieuwe wereldmerk Koko Noko. Vernieuwend, eigenwijs en nieuwsgierig. De kleding is van een hoge kwaliteit, zit heerlijk comfortabel en kan goed tegen een stootje. KOKO NOKO speelt constant met hippe nieuwe designs, verrassende prints en speciale kleding. Iedere dag is weer een nieuwe ervaring voor uw kind. Maak er het beste van met Koko Noko. Dit is de ontdekkingsreis van het leven, geniet van de reis met Koko Noko. Koko Noko heeft zich laten inspireren door kokosnoten. Kokosnoten zijn inspirerende avonturen voor kinderen. Ze drijven wanneer je ze in het water laat vallen, zij gaan met de stroming mee en komen aan op een nieuw strand, waar ze uitgroeien tot een palmboom en hun eigen kokosnoten groeien. KOKO NOKO maakt kleding van hoge kwaliteit, niet alleen kleding voor een wereldreis, maar ook kleding voor de ontdekkingsreis van je leven: jouw leven zelf! 

KOKO NOKO heeft zijn eigen unieke ontwerpstijl en is in een iets hoger kwaliteits segment geplaatst. Achter de schermen is Koko Noko met heel veel liefde en enthousiasme alweer hard aan de nieuwe KOKO NOKO collecties bezig. De fotoshoots van de zomercollectie 2019 met superleuke modelletjes zijn inmiddels al gedaan. De verwachtingen zijn bij iedereen weer heel hoog en wijzelf staan ook te popelen om ons te verlekkeren op de volgende collectie van KOKO NOKO.
De lancering van KOKO NOKO's wintercollectie 2018 is van augustus te bewonderen in onze webshop.


KOKO NOKO zomercollectie 2018

KOKO NOKO is met een unieke en superleuke zomercollectie helemaal hip and happening de markt op gekomen en was direct enorm enthousiast ontvangen waardoor vele items en maatjes al snel overal uitverkocht raakten. De collectie loopt van maat 56 t/m maat 128. Verwacht hier binnenkort nog meer informatie, leuke nieuwtjes en weetjes over KOKO NOKO. Om als eerste op de hoogte te zijn van KOKO NOKO nieuws, en uiteraard overig babykleding nieuws, is het verstandig om in te schrijven op onze nieuwsbrief. Dit kan in het "aanmelden nieuwsbrief" veldje onder op onze homepagina

KOKO NOKO wintercollectie 2018/2019

Midden zomer 2018 kunnen jullie ook de aankomende wintercollectie van KOKO NOKO bij ons in de webshop verwachten. We kunnen je alvast verklappen dat deze wintercollectie echt ontzettend leuk is. Zo leuk zelfs dat wij een enorme run op deze collectie verwachten. We hebben dan ook weer de complete collectie van maat 56 t/m 128 in grote aantallen op voorraad.


Hoe valt KOKO NOKO kleding qua maat?

De babykleding en kinderkleding van KOKO NOKO valt goed op maat. U kunt de maat bestellen die u nodig heeft voor uw zoon of dochter. Voor het gemak kunt u de maattabellen gebruiken. De maattabellen worden toegevoegd zodra de eerste collectie geproduceerd en uitgeleverd is.


KOKO NOKO kleding wassen

Babykleding en kinderkleding moet vaak gewassen worden. Voor kleding van KOKO NOKO worden hoogwaardig kwalitatief rijke stoffen gebruikt. In de kleding labels van de KOKO NOKO kleding staat aangegeven hoe u KOKO NOKO het beste kunt wassen voor langdurig behoud van de kleding.


KOKO NOKO op sociale media

KOKO NOKO is dit moment heel erg hip and happening en groeit uit tot een ware hype in baby- en kinderkleding land. Doe mee met de social hype van KOKO NOKO en deel leuke outfit en style foto's van jouw kind(eren) met de nieuwe KOKO NOKO kleding op Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest en Snapchat. Share KOKO NOKO met de rest van alle (komende) KOKO NOKO fans en tag met #kokonoko #goingkokonoko en #schattigebabykleertjes. We zijn reuze nieuwsgierig naar jullie ervaringen met KOKO NOKO en naar de foto's. Share the KOKO NOKO fun!

Tip: Volg KOKO NOKO op Facebook, Pinterest, Youtube en Instagram via @kokonokokids #kokonoko #goingkokonoko


Koko Noko collection designerKoko Noko jeans pakjeKoko Noko kinderkleding jongenKoko Noko babykledingKoko Noko babykleding en kinderkledingKoko Noko kinderkleding sneak peekKokonokoKoko Noko babykleding

 

Klik hier voor onze complete collectie babykleding

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Schattige Babykleertjes 9,3 /10 - 8326 beoordelingen