Haarbandjes

Pagina 1 van 22
Pagina 1 van 22

 

Haarbandjes voor baby's en tieners

Baby haarbandjes
Waarom een baby haarbandje?

Baby haarbandjes zijn leuke haaraccessoires. U kunt ze bij uw dochter omdoen om het haar in model te houden en om het haar uit de oogjes te houden. Maar ze dienen vooral als decoratie. Gewoon omdat haarbandjes mooi zijn en schattig staan dus! Ze worden daarom ook wel veel gebruikt bij een fotoshoot van newborn baby's.


Waar zijn baby haarbandjes van gemaakt?

Baby haarbandjes zijn gemaakt van rekbaar materiaal. Het bandje zelf is gemaakt van elastiek en rekt mee met de grootte van het hoofd. Op die manier draagt het baby haarbandje comfortabel en zit het niet te strak. De versiering op het haarbandje bestaat vaak uit luxe stoffen zoals tule, voile, satijn, chiffon. En vaak zitten er steentjes, pareltjes van kunststof en verschillende metalen versierseltjes op de haarbandjes.


Hoe draag je een haarbandje?

Bij baby's wordt een haarbandje vaak horizontaal op het hoofdje geplaatst. Maar het kan ook schuin onder het hoofdje en over het voorhoofd gedragen worden. Ook oudere meisjes kunnen een haarbandje dragen. Die doen 'm dan horizontaal over het haar heen, beetje hippy stijl. Of, bij lang haar, onder het haar door als diadeem of om een paardenstaart heen gewikkeld. Er zijn dus veel verschillende manieren waarop een baby haarbandje gedragen kan worden, wat per leeftijd en lengte van het haar kan verschillen. Varieer er maar lekker op los!


Baby haarbandjes zijn populair

Het baby haarbandje komt in het modebeeld regelmatig terug. In de jaren 20/30 van de 20ste eeuw werden baby haarbandjes gedragen door mode bewuste vrouwen. Ook in de tijd van de flowerpower waren haarbanden bij vrouwen populair. De laatste tijd dragen veel baby's en meisjes een haarbandje. Bij volwassenen is het geen mode gril meer. Omdat de haarbandjes steeds schattiger worden qua ontwerp, en steeds mooier worden in gebruik van materialen, is het vooral populair om een haarbandje bij kleine meisjes om te doen. Tip: Haarbandjes zijn ook leuk als aanvulling bij een kraamcadeau.


Baby haarbandjes bij Schattige Babykleertjes

Wij bieden u een ruime collectie baby haarbandjes aan. In allerlei kleuren en stijlen vind u wel een haarbandje. Van lichtroze tot knalgeel. En het mooie is dat alle baby haarbandjes passen bij de collectie babykleertjes voor meisjes die Schattige Babykleertjes ook aanbiedt. Zo kunt u bij ons een mooi setje babykleding uitzoeken en tegelijkertijd een mooi bijpassend haarbandje. Of zelfs meerdere haarbandjes om te kunnen variëren.
Of u nu houdt van grote haarbandjes met veel bling-bling of van bescheiden haarbandjes met een zachte kleur, wij kunnen u vast plezieren met één of zelfs meerdere mooie haarbandjes voor uw dochter. Kijkt u eens rustig rond in onze collectie baby haarbandjes.

Haarbandjes ook voor grotere meisjes

Vaak staat er een foto bij van een kindje die het bandje draagt, zodat u kunt zien hoe het haarbandje staat op een baby of meisje. Want onze haarbandjes zijn niet alleen geschikt voor baby's, uw dochter kan ze ook doordragen wanneer ze ouder is.


Onze collectie baby haarbandjes groeit

Voor ieder wat wils, dat vinden we belangrijk bij Schattige Babykleertjes. Daarom breiden we onze collectie haaraccessoires en baby haarbandjes steeds verder uit en luisteren we goed naar welke wensen u heeft op het gebied van haarbandjes. Vrijwel wekelijk, maar in ieder geval maandelijks vindt u nieuwe items op de site. En is een haarbandje uitverkocht, laat dan uw e-mailadres achter door op de grijze button te klikken. U ontvangt dan een email met een notificatie wanneer er weer voorraad op het haarbandje is geboekt. Kortom, u bent welkom om regelmatig terug te komen en om een kijkje te nemen in onze groeiende collectie schattige baby haarbandjes!

Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen