• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Jongens rugzak

Voor school of voor op reis, een rugzak komt altijd goed van pas. Met deze mooie jongens rugzakken leer je jouw zoon zijn eigen spulletjes in te pakken en mee te nemen.

Jongens rugzakken

De rugzakken uit ons assortiment hebben leuke printjes en stevige banden zodat ze comfortabel op de schouders van je zoon zullen zitten. Wanneer jouw kind naar school gaat zijn deze rugzakken en tassen perfect om de broodtrommel in mee te nemen.
Hoe kies je een rugzak voor je zoontje?
Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe rugtas voor je kinderen is het voor hun zelf leuk om hierin een keuze in te kunnen maken. Is je zoon bijvoorbeeld gek op dino’s of haaien? Dan is een tas met een soortgelijke print erg leuk! 

Daarnaast is de leeftijd van je kind ook wel enigszins bepalend voor welke jongens rugzak je moet kiezen. Wanneer jouw zoontje bijvoorbeeld erg jong is geef je hem natuurlijk niet een te grote tas, maar juist eentje die bij zijn formaat en leeftijd past.

Belangrijke eigenschappen voor een rugzak
En zijn heel veel verschillende rugzakken voor jongens te koop, maar waar moet je nou op letten bij het maken van een keuze? Ten eerste moet er natuurlijk genoeg ruimte zijn voor de spullen die je zoon met zich meedraagt. Denk hierbij aan zijn broodtrommel, een drinkbeker en schoolspulletjes. 

Daarnaast moet het gewicht goed verdeeld worden op de rug met comfortabele banden zodat je zoontje geen last van zijn rug krijgt. Als laatste is het ook wel erg gemakkelijk als de rugtas makkelijk schoongemaakt kan worden. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de drinkbeker een keer in de rugtas gaat lekken. 

Rugtas voor jongens online bestellen
Bij ons kun je gemakkelijk de nieuwste rugtas van je kind bestellen als je een keuze hebt kunnen maken. Wanneer je deze voor 23:30 bestelt is deze doorgaans de volgende dag al in huis! Wanneer de bestelling doordeweeks voor 12 uur s' middags plaatst kan deze via Same Day Delivery al dezelfde avond in huis zijn. Mooi op tijd voor de volgende schooldag!

Jouw winkelwagen