• Gratis verzending v.a. 75,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Noppies legging

Leggings zijn voor veel kids wel een essentieel kledingstuk dat niet uit de kast weg te denken is. De leggings van Noppies zitten erg comfortabel en zijn versierd met de leukste designs en kleuren.

Grote collectie Noppies leggings

Noppies is ondertussen wel bekend vanwege de leuke leggings voor kinderen. En dat is niet voor niets. Ze hebben een grote collectie met allerlei soorten leggings en voor het koudere weer kan je ook goed slagen voor een maillot. Bij Schattige Babykleertjes zijn we gek op de Noppies leggings. De leggings van Noppies zijn heerlijk comfortabel en houden de beentjes van je kleding lekker warm. Noppies leggings kan je verkrijgen in vrolijke kleuren, mooie printjes en unieke patroontjes. Vanwege de ruime keuze kan jij deze leggings altijd matchen met een rokje, jurkje of een Noppies vest.
Of je dochtertje nu lekker thuis blijft of naar de kinderopvang gaat, ze zal er altijd tip-top uitziet met een vrolijke Noppies leggings.

Heb je geen legging kunnen vinden voor je dochtertje? Kijk dan eens bij onze andere leggings of kijk of Quapi leggings beter passen bij jouw smaak.

Ontdek alle kleding van Noppies in onze volledige collectie of ontdek de leukste koopjes bij onze Noppies Sale en vind de leukste kleding van Noppies voor lage prijzen.

Jouw winkelwagen