• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

B.Nosy sportcollectie B.ACTIVE

  • 31 juli 2022
  • Nina Bak
  • 0 reacties
Dat B.Nosy een hip en vernieuwend kinderkleding merk is wisten we al, maar dat zij nu ook een eigen sportcollectie hebben, vinden wij bij Schattige Babykleertjes helemaal geweldig! De eerste B.Nosy B.ACTIVE sportcollectie werd in januari 2022 gelanceerd en was zo succesvol dat er nu al een 2e sportcollectie van B.Nosy verkrijgbaar is.

Sportief en hip met B.Nosy

De collectie is geschikt voor veel verschillende sporten, maar zeker ook om heerlijk in te loungen. De cozy ontwerpen en fijne stoffen nodigen uit om schandalig in te chillen en loungen met je vrienden of familie. Filmmiddag met de familie op de bank? Trek jij je B.Nosy B.Active outfit maar aan hoor want naast actief zijn, leent die zich ook prima om comfortabel in onderuit te zakken.

Tweedelige fitness set

Ga jij voor zo'n fijne tweedelige B.Nosy set met sportlegging en sporttop of ga jij voor die heerlijke hoodie? Hou jij ook zo van flared broeken, net als wij? Combineer het met 1 van de leuke B.Nosy topjes of ga jij voor de leuke tweedelige set met een singlet eronder? Ideaal dat je tijdens het sporten nog een laagje uit kan trekken als het er heel erg B.ACTIVE aan toe gaat! Of trek juist een laagje aan na het sporten om niet teveel af te koelen.

Festival fuchsia

De festival fuchsia cropped sweater is ook echt zo gaaf! Die gaat ten eerste geweldig samen met de B.Nosy legging met active triangle print. Deze AOP zie je meer terug in de collectie. Heel leuk om lekker mee te mixen en matchen. De navy sweatpants leent zich daar ook weer goed voor.

Active Leo taffy print

Onze favoriete print is toch wel de ACTIVE LEO TAFFY. Ja een hele mond vol meteen, hoor ik je denken, maar deze springt dan ook wel echt de kamer in hoor! Wat een te gekke kleurencombinatie. In de kinderkleding industrie zie je nog steeds altijd heel veel panterprint of leopard, zoals je hem ook mag wegzetten. Dat is natuurlijk niet voor niets. Bij jong en oud blijft dat een favoriet printje voor op een leuke broek of jurk. Dat gezegd hebbende vinden wij bij Schattige Babykleertjes toch wel echt dat deze versie van de panterprint toch wel erg leuk gevonden is. Met leopard is het moeilijk om nog echt vernieuwend te zijn maar toch is het B.Nosy gelukt wat ons betreft. De B.Nosy B.ACTIVE collectie heeft veel items met deze leuke print en dat is natuurlijk niet voor niets. Bij B.Nosy zelf zijn ze ook weg van het her- ontdekte pantervel. Nu is het aan jou om te bepalen of je voor zo'n coole flared of hoodie gaat met de panterprint. Of doe jij liever een t-shirtje aan met dat leuke accent op de flanken en dan zo'n fijne comfortabele sporty legging erbij? Het maakt eigenlijk allemaal niet veel uit want alle items zijn met veel liefde, zorg en aandacht vervaardigd. Gemaakt van zachte sweatstof gecombineerd met sneldrogend polyester  die je droog en koel houden tijdens het sporten.

B.Nosy sporty swimwear

De zwemkleding van de B.Nosy B.Active sportcollectie is vervaardigd met gerecycled polyamide en heeft ook een hoog comfy gehalte. Tof he? Dat er ook B.Nosy sport bikini's zijn? Die hoef je natuurlijk echt niet alleen aan om te gaan sporten. Ook lekker voor de leuk aan trekken..ze zijn veel te mooi om in de kast te laten hangen. Ja kinderkleding land heeft er weer een hoop B.Nosy pareltjes bij dit seizoen.

B.Nosy SportOf je nou op een sport zit, van comfortabele kleding houdt, een echt lounge typje bent of gewoon lekker gymles hebt op school... ga die B.Nosy B.ACTIVE collectie checken!

Maten bij B.Nosy B.ACTIVE

De collectie loopt van maat 98 tot en met 164 en is bij ons verkrijgbaar tot en met maat 146/152. Dat is ongeveer vanaf 3 jaar tot en met 12. De collectie valt op maat en is over het algemeen weer mooi smal net als de andere kinderkleding collecties van B.Nosy.


Vanaf nu verkrijgbaar bij Schattige Babykleertjes.

B.Nosy B.Active Spring 2022 SALE

Bij Schattige Babykleertjes is ook de eerste B.Nosy sportcollectie B.ACTIVE nog verkrijgbaar in de B.Nosy SALE. Dat is extra leuk shoppen! Na de zomervakantie start school weer en dus ook de gymlessen en sportclubs. Een goede passende en comfortabele sport outfit is een must voor kinderen. Net zo belangrijk als alle kinderkleding die je aanschaft voor jou kind. Een sportbroek, een sport top, een fijne hoodie, een bikini. Je vind het in onze B.Nosy SALE. Zoek in de zoekbalk op B.Nosy B.ACTIVE en het komt helemaal goed!



B.Nosy sportcollectie B.Active

 

Auteur: Nina Bak

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen