• Gratis verzending v.a. 75,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Kinderkleding

  • 06 december 2022
  • Nina Bak
  • 0 reacties

De eerste afslag is dan gelijk maar even alle stoere kinderkleding merken voor de jongens op een rijtje;


Koko Noko, 4President, Kiddo united, Tygo& Vito, DjDutchjeans en onze nieuwere merken;
Common heroes, No Way Monday, Kids Only, Supply&Co, Unreal BA6 kidswear en Nais.


De meeste zullen jullie misschien wel kennen maar kijk ook zeker eens bij de zojuist genoemde nieuwe aanwinsten. Bij ons staat kwaliteit en diversiteit in segmenten van de kinderkleding ook hoog in het vaandel en dat is dan ook precies wat we jullie bieden met onze kinderkleding. Je kunt met bovenstaande merken echt voor alles slagen. Van comfortabele kinderkleding tot aan kinderkleding voor feestjes of een schooldag. Denk aan leuke hoodies, toffe jeans, effen longsleeves of met een gave opdruk


Girly en kleurrijke kinderkleding

Naast de enorm leuke stoere merken hebben wij ook als tegenhanger heel veel mooie merken in ons assortiment kinderkleding voor de genen die echt van kleurrijk en/of girly outfits houden. Welke ook in de grotere maten kinderkleding doorlopen;

B.Nosy, Blue Seven, Koko Noko, No Way Monday, Le Chic, Moodstreet, Name It, Quapi, Looxs, Lofff, Love Station, Topitm, Nono en Miss-T.


Kinderkleding seizoenscollecties

Welbekende namen van merken die al jaren meedraaien in de modeindustrie. Kinderkleding die echt gericht op kinderen die houden van opvallen en welke altijd met hele vrolijke collecties komen. En haast allemaal ook wel merken die elk seizoen echt grote collecties uitbrengen. Vaak in meerdere drops! Zo staat er ook telkens weer nieuwe kinderkleding op onze webshop. Houdt ons dan ook geregeld in de gaten op de socials. Hier houden we onze klanten en volgers altijd graag op de hoogte van al dat moois. Ook delen we inspiratie beelden van onze kinderkleding.


Grote meiden kinderkleding merken

De laatste jaren hebben we ook steeds meer mooie merken toegevoegd die echt voor het wat oudere publiek aantrekkelijk zijn. Jonge meiden richting puberleeftijd willen graag een eigen stijl en het liefst al meelopen met de mainstream mode. Deze merken spelen daar perfect op in en staan er om bekend goed de trends uit deze hedendaagse mode te integreren in hun collecties zoals de kinderkleding merken Nono, Miss-T, Topitm, Looxs kinderkleding en Looxs 10sixteen.

Vanaf een jaar of 8/9 gaan meiden zelf hun kasten door en bedenken combinaties of krijgen een sterkte voorkeur voor een bepaalde kleur of stijl. Met deze fijne merken kunnen ze hun hartje ophalen. Het zijn vooral mooie stijlvolle designs, hippe prints, fijne flared broeken, blouses en trendy jurkjes die je in deze kinderkleding collecties momenteel terug ziet


Eigen stijl kinderkleding

Dan hebben we aan het einde van deze rit nog 2 merken die we graag willen aanstippen en dat zijn Lovestation22 en Your wishes. Beide kenmerken zich door écht eigen te zijn. Je herkent de designs uit duizenden als 1 van hen. Bij Lovestation22 is het handelsmerk echt het gebruik van dieren en natuur. Hun inspiratie gaat dan ook uit van de natuur. Je ziet daarom steevast mooie bedrukkingen van dieren of van hun vacht bijvoorbeeld. Afgemaakt met veel felle kleuren! Prachtige collecties, iedere keer weer.

Your wishes is haast het tegenovergestelde. Deze kinderkleding kenmerkt zich juist door veel neutrale designs met veel basics en aardetinten te gebruiken! Aardse materialen en deze collectie wordt echt met liefde gemaakt. Sommige items worden nl zelfs met de hand gemaakt. Een verfrissend merk die zich onderscheid in de massa! De kwaliteit is ook nog eens subliem.


Trendy kinderkleding

 

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.