• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Mayoral, stijlvolle en exclusieve kleding

  • 09 september 2022
  • Nina Bak
  • 0 reacties

Mayoral kleding

Bij Schattige Babykleertjes hebben we sinds een jaar de prachtige collecties van Mayoral in ons assortiment en wat zijn wij daar content mee. Een perfecte aanvulling op ons baby en kinderkleding aanbod. Naast de huidige trends in kinderkleding land is er ook een grote markt voor de Mayoral stijl. Vooral in België is Mayoral erg populair. De Mayoral stijl laat zich omschrijven als stylish, chique, klassiek, feestelijk, classy, luxueus met opvallende details.

 

Mayoral baby

Bij de Mayoral babykleding collectie zie je veel neutrale en aaibare looks. Alles nodigt ontzettend uit om aan te schaffen voor jou kleine wondertje. Die wil je toch het liefst verwennen met de fijnste pakjes van de zachtste stoffen. Er wordt bij Mayoral uitsluitend gewerkt met de beste hoogwaardige materialen. Dat merk je aan de stoffen en het gevoel van kwaliteit als je Mayoral kleding in jouw handen hebt. Omdat de ontwerpen redelijk neutraal zijn kun je Mayoral kleertjes ook met een gerust hart kado geven. De complete setjes lenen zich daar ook goed voor! Mayoral heeft ook hele schattige schoentjes, sokjes en momenteel ook hele leuke warme winter accessoires!

Mayoral baby
Mayoral babyjurkje

Mayoral meisjeskleding

De Mayoral meisjeskleding collectie is er één die ieder meisje zal aanspreken. Welk meisje houdt er nu niet van; glitter pailletjes, strikjes, roezeltjes, hartjes, tule en leuke afbeeldingen van modieus geklede meisjes. Ook in de nieuwe wintercollectie van Mayoral zie je weer veel van deze details. Wat ook weer in de huidige wintercollectie te zien is, zijn hele mooie complete looks.


Elke Mayoral collectie heeft een mooi aanbod van fijne longsleeves, rokjes en maillots.  Zo kun je gemakkelijk een supermooie classy look samenstellen. Ook heel goed onderling af te wisselen met een paar goede blousjes of tops en 2 rokjes bijvoorbeeld. Bij Mayoral zijn de basiskleuren van dit seizoen mooie bruintinten zoals ; walnut, hazelnut, sepia, mocha. Aangevuld met roze tinten, aloë groen, ocean blue en wit. Dit kleurenpalet zie je veel terug in Mayoral collecties.


Wat wij erg leuk vinden van de nieuwe wintercollectie van Mayoral zijn de geplooide rokjes(pleated). Zo zijn er veel leuke en hippe looks te maken die doen denken aan Engelse schoolmeisjes. Zo'n kek rokje met een wit blousje en maillotje. Het is zo leuk!!! Weet je wat ook zo leuk is? De nieuwe winterjassen van Mayoral… Een heerlijk schapenbont jasje of ga jij voor die glimmende jas met luxueuze uitstraling? Deze heeft een prachtige bonten kraag. Ook weer in een mooie warme kleur. En wat gaan die jassen al snel wow! Wil jij ook zo'n prachtige Mayoral jas? Wacht dan zeker niet te lang want het blijken echte musthaves.

Mayoral meisjeskleding

Mayoral jongenskleding

Mayoral wat ben je mooi dit seizoen! Ook voor jongens hebben we hele leuke items ingekocht! Hoe schattig en klassiek de meisjes collectie van Mayoral was, zo stoer en hip is dan de jongenscollectie. Mayoral weet heel goed dat de wat oudere jongens houden van stoer en comfy. Dat zie je goed terug in de collectie. Lekkere draagbare outfits. Een goede hoodie met een opvallende opdruk. Stoere broeken die allen goed te combineren zijn met de mooie sweaters. Ook zit er in de Mayoral wintercollectie voor de jongens een hele gave bodywarmer met capuchon.  Een echte musthave voor dit najaar! Rock die nieuwe Mayoral sweater met je bodywarmer erover. En straks in de winter ook erg fijn om binnen te dragen als extra laagje!

Mayoral jongenskleding

Mayoral nieuwe collectie

Voor het nieuwe seizoen hebben we voor onze klanten nog meer items van Mayoral ingekocht zodat je met ons uitgebreide assortiment Mayoral kleding altijd wel kunt slagen voor iedere kleding wens en speciale gelegenheid die je kan hebben. Ook voor de toekomst gaan we vors uitbreiden op Mayoral zodat je bij ons altijd kunt slagen.  

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen