• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Name It baby & kinderkleding

  • 22 september 2022
  • Nina Bak
  • 0 reacties

Name It kleding is hip

Name It is al jaren hét go-to merk voor veel moeders voor betaalbare kwalitatief goede babykleding en kinderkleding. Zeker wat betreft de populaire en hoogstaande jeans. Zowel voor jongens en meisjes van klein en groot heeft Name It altijd prachtige en comfortabele broeken met veelal stretch erin. De broeken zijn daarmee heel duurzaam en blijven zo mooi dat ze gemakkelijk 2 kindjes overleven. Iedere nieuwe collectie van Name It heeft er standaard weer een paar mooie nieuwe spijkerbroeken tussen zitten. Een Name It broek is een echte musthave wat ons betreft. Hier kun je altijd op terugvallen als je even niet kunt kiezen wat ze aan moeten naar school. Een jeans en een shirt en ready to go. Zowel voor jongens als meisjes en in alle maten kun je in de collecties van Name It hele fijne basics vinden. Deze basics sluiten mooi aan op de lopende collecties met vrolijke designs en prints. Deze zijn dan ook nog eens heel uiteenlopend. Zo heeft Name It nu bijvoorbeeld ook een hele lijn met Paw Patrol personages op de kleding. Daarnaast komt Name It ook weer met hele klassieke ontwerpen.


Name It babykleding collectie

De huidige Name It herfst-/wintercollectie voor de aller kleinsten druppelt bij ons binnen met dagelijks weer nieuwe items die online verschijnen. In de babycollectie vind je veel zachte aardetinten met voor de babymeisjes aangevuld met roze. De sfeer van de Name It baby collectie is klassiek en knuffelbaar vinden wij. Veel schattige bloemenmotiefjes, roezelrandjes en ook fijne knits. Truitjes, vestjes en zelfs Name It sokjes. De newborn babykleding collectie van Name It gaat van maatje 50 t/m maat 80. De Name It babykleding collectie is bij ons zeer uitgebreid met de meeste keuze aan stijlen in Nederland en België. Wat dat betreft is Schattige Babykleertjes echte dé go to shop.

Name It

Name It kleding voor meisjes

De meisjeskleding collectie van Name It is ook weer geweldig leuk geworden. Vanaf maat 86 heeft Name It goed opgelet wat er speelt op die leeftijd. Dat vinden wij zo mooi aan dit merk. Ze kijken televisie en ontdekken de wereld en krijgen voorkeur voor kleurtjes. Daarom zit er veel kleur in deze Name It collectie. Een mooie verzameling van pittige rokjes en (flared) broekjes, schattige jurkjes maar ook al wat stoerdere items zoals sweaters met teksten. Bij de grotere meisjes vanaf maat 116 zie je echt een schifting. Weg met al dat schattigs en een warm welkom voor; stoere sweaters, hoodievesten, stoere jeans en fijne basics.  Het kleurenpalet is vrij neutraal; lila, crème, navy(saphire), grijs en wat rood hier en daar. Echter waren de kleuren van de Name It zomercollectie wel wat meer aanwezig. Daar zie je veel watermelon(rood) geel, roze, mint, zalm etc. Deze collecties lopen tot 158/164.
Hou er bij Name It wel rekening mee dat het wat ruimer uitvalt.


Name It kleding voor jongens

Dat de designers van Name It hun inspiratie halen vanuit de kijk van een kind op het leven en hun fantasie, zie je goed terug in de jongenskleding scollectie. Alles waar kleine mannetjes maar wild van worden zie je terug in deze Name It collecties. Denk aan; auto's, vliegtuigen, Paw Patrol, dino's, monsters en alles wat met sporten te maken heeft. Daarnaast zie je evengoed nog wel een mooie selectie basics, jeans en wat meer klassieke jongenskleding van Name It hoor. Denk aan een mooie longsleeve met een blauw witte streep. Effen shirts en blouses en mooie knits.


Name It winterjassen

Name It is zeer populair wat betreft de winterjassen. Deze zijn van goede kwaliteit, mooi en niet onbelangrijk heel goed betaalbaar voor iedereen. Ontdek onze uitgebreide Name It winterjassen collectie nu in onze shop voordat ze weg zijn want ze vliegen de deur uit! Voor de meisjes, als je van mooie bloemenprints houdt, kun je je hart helemaal ophalen met de winterjassen collectie van Name It. Ook de fake fur en hartjes zijn terug te vinden dit jaar. De Name It winterjassen zijn mooi, kleurrijk, stevig, comfortabel en praktisch. In de Name It Sale & Outlet kun je nog hele leuke winterjassen van voorgaande jaren scoren met kortingen die kunnen oplopen t/m 80%! Zeker de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen.

Name It winterjas

Name It is duurzaam

Dit mooie kleertjes merk van Deense bodem heeft niet alleen een hele positieve visie met bijbehorende vrolijke ontwerpen. Name It heeft de zeer bewuste mindset om goed te willen zijn voor milieu en samenleving. Zo wordt alles duurzaam en eerlijk geproduceerd. Goede werkomstandigheden, milieuvriendelijk en goede producten tot resultaat. De gebruikte materialen zijn over het algemeen biologisch geteeld of van gerecycled stoffen. Name It staat voor duurzaamheid. En dan ook nog betaalbaar gewoon! Mooi merk-mooie kinderkleding vinden wij. Daarom vindt je Name It al jaren bij Schattige Babykleertjes. Verkrijgbaar vanaf maat 50 tot en met 158/164.

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen