• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Online kleding kopen en achteraf betalen

  • 05 juli 2022
  • 0 reacties

Kleertjes achteraf betalen met AfterPay

Online winkelen, wie doet dat niet in meer of mindere mate? Steeds meer consumenten ontdekken de voordelen van het webwinkelen. Snel en gemakkelijk prijzen vergelijken en producten online bestellen wanneer het je uit komt. Webwinkels zijn dag en nacht beschikbaar en bereikbaar.

Het enige nadeel van al dit winkel- en bestelgemak is dat veel webwinkels een vooruitbetaling van je verlangen. Jouw bestelling wordt pas geleverd wanneer je het volledige bedrag hebt betaald. Vaak zijn er redenen en denkbare situaties dat je juist de voorkeur heeft om eerst jouw producten te ontvangen alvorens te betalen. Wij van Schattige Babykleertjes begrijpen dit en bieden daarom als service tegen een vergoeding van €2,95 de achteraf betaalmethode van AfterPay aan in onze webshop.

AfterPay biedt een achteraf betaalmogelijkheid binnen de online kassa van Schattige Babykleertjes. Met AfterPay kun je bij ons online winkelen en veilig achteraf betalen door middel van de vertrouwde digitale acceptgiro. Bijkomend voordeel is dat je vanaf nu altijd en overal bij Schattige Babykleertjes kunt bestellen zonder in de weer te moeten met online bankieren of creditcards.

AfterPay is dé veilige manier van achteraf betalen van jouw online bestelling bij Schattige Babykleertjes.

De voordelen van AfterPay voor jou als consument zijn als volgt samen te vatten:


Eerst product ontvangen, daarna pas betalen

Achteraf betalen op internet komt steeds vaker voor en wint razend snel aan populariteit als het gaat om het betalen van online aankopen. Veel consumenten geven de voorkeur aan achteraf betalen boven direct betalen. AfterPay maakt het mogelijk om ook online bij Schattige Babykleertjes jouw bestelling achteraf te betalen. Je bestelt bij ons jouw babykleding en kinderkleding online, wij leveren en AfterPay stuurt je achteraf een betaaloverzicht. Je kunt na ontvangst van jouw bestelling achteraf betalen door middel van een digitale acceptgiro of een eenmalige machtiging.


Keuze wanneer je betaalt

Je hoeft niet meer het volledige bedrag vooruit te betalen. Je laat het product versturen en AfterPay biedt je een betaaltermijn van 14 dagen. Dit geeft je de keuze te betalen op het moment dat je het beste uit komt. Handig wanneer je bijvoorbeeld op kantoor zit en niet direct jouw creditcard of kaartlezer voor internetbankieren bij de hand heeft.


Veilig en eenvoudig

AfterPay biedt een geheel veilige betaaloptie. Betalen van de acceptgiro kan door middel van de toegestuurde acceptgiro, deze kun je via internetbankieren of overschrijvingsformulier van jouw bank betalen. De digitale acceptgiro van DigiAccept betaal je veilig en gemakkelijk via iDEAL. Hiermee kom je in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Met de eenmalige machtiging weet je precies wanneer en hoeveel er van jouw bankrekening wordt afgeschreven.

Eerst passen en achteraf betalen wat je behoudt. Zo makkelijk als 1,2,3.

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.