• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Top 5 winterjassen voor baby's en kids in 2022

  • 28 juni 2022
  • 0 reacties

Top 5 winterjassen voor baby's en kids in 2022

Wat zijn de top 5 winterjassen voor baby's in 2022? In dit artikel lees je alles over de top 5 winterjassen en welke jassen voor welke leeftijd handig zijn. Ook is het een koopgids om je uitleg te geven over de verschillende soorten winterjassen en waarom de één of de ander voor een baby of kindje het prettigst is. Bij Schattige Babykleertjes hebben we winterjassen voor baby’s in maat 50/56 tot en met 134/164. Kortom, voor ieder kindje hebben wij een fijne, warme en stijlvolle winterjas. Want ook het design van de winterjas voor baby’s en winterjas voor kinderen is heel belangrijk.

De beste baby jassen winter 2022

Als je de beste baby jassen winter zoekt, bekijk dan jassen die comfortabel en warm zijn. Kies een jasje die past bij wat jouw kindje doet. Is je kindje al zelf heel actief buiten? Dan kun je het beste een outdoor jasje kopen voor baby’s. Ligt je kindje nog veel in de kinderwagen? Dan is een baby winterjas teddy of zachte stof fijner. Vaak zit de teddy stof aan de binnenzijde. Dit houdt je kindje lekker warm. Omdat dit voor veel ouders de keuze zal zijn als eerste winterjasje newborn, zetten we deze op nummer 1.

#1. Dirkje winterjassen

Als je zoekt naar hippe en betaalbare winterjasjes voor de allerkleinsten, dan is een Dirkje winterjas het ideale jasje voor jouw baby! Je kunt de winterjassen van Dirkje in baby maat 56 t/m 116 bestellen. De winterjassen van Dirkje zijn bij ons vaak het populairst en meest gezocht op code site. Daarom hebben we de winterjassen van Dirkje op nummer 1 gezet.

Dirkje winterjas

Winterjas baby 1 jaar

Zoek je naar “winterjas baby 1 jaar”? Dan zoek je vast en zeker al een jasje voor actiever spelen. Voor deze jasjes mogen de stoffen wat meer van outdoor kwaliteit zijn. Veel kindjes lopen dan al net of beginnen met lopen. En voor de wereld ontdekken, heb je een goede jas nodig. Welke winterjas staat in onze top 5 winterjassen voor baby’s in 2022 op 2?

#2. Een Noppies Winterjas

Razend populair zijn de winterjasjes van Noppies. Ieder nieuw winterseizoen zijn de Noppies winterjassen weer hip en trendy. Vandaar dat we de winterjassen van Noppies op nummer 2 hebben staan. De stoffen zijn van hoge kwaliteit, stevig en de voering lekker warm en dik. Ideaal als je kindje leert lopen in de winter, want met dit jasje wordt een valpartijtje ook beter opgevangen door dikkere voering en stof. Daarnaast zijn de jasjes ook superleuk om te combineren met de andere items uit de wintercollectie van Noppies.

Tussenjas voor kids

Met een tussenjas zal je kindje het in de lente en herfst comfortabel hebben. Het is fijn om zo’n jasje ook tijdens de zachte Nederlandse winters erbij te hebben. Je wilt niet dat je kindje het te warm heeft, en laten we wel wezen, soms kan zo’n teddy stofje als een kacheltje voelen!

#3 Name It Parka winterjas

Wat is een parka jas? Een parka jas is een langere winterjas met hoody welke vaak met een zachte stof gevoerd is. Het parka model is erg populair als kinderjas. Wat ons betreft staat de Name it parka winterjas op plek 3. Deze fijne outdoorjas is van een stevige stof, heeft een goede rits en is er in veel uitvoeringen en kleuren. Zeker de moeite waard om te bezien.

Is een baby jas goedkoop?

Baby jassen zijn niet duur, maar een goede jas kost natuurlijk wel wat geld. Als je een baby jas goedkoop wilt kopen, bekijk dan de Name it Mobi. Vanwege de lage prijs zetten we deze op plek 4! Overigens kun je ook onze sale pagina bekijken als je goedkope kinderkleding zoekt. Wij hebben altijd leuke kleding in de sale. Koop ze eventueel vast in een maatje groter als je nu iets leuks ziet. En meld je aan voor ons loyalty programma. Je spaart dan met iedere bestelling geldt welke je later in een kortingscode kunt omzetten.

#4 Name It jas fake fur Marry

Op plek 4: Baby winterjas Marry van Name it. Deze winterjas is van heerlijk zacht fake fur, prachtig om te zien en toch nog zeer voordelig. Deze Name It baby jassen zijn ieder winterseizoen weer een regel rechte hit en niet aan te slepen. De jas is er bovendien in meerdere kleuren en maten, waardoor je ook nog keuze hebt.

Lange winterjas voor kinderen

Voor de kleintjes zijn de winterjassen allemaal comfort en al aardig stijlvol. De jasjes met teddy stof zijn warm en je kindje kan er lekker in liggen. Voor grotere kinderen zien we dat de kindermode al aardig richting de volwassen mode gaat. Als je hiervan houdt, of een lange winterjas voor kinderen zoekt, dan zul je zeker slagen. Een merk die we willen uitlichten is Like Flo. Deze jasjes zijn zo stijlvol en modieus dat menig moeder hem ook wel aan zou willen. Daarom volgt nu de nummer 5!

#5. Winterjassen van KOKO NOKO

Het relatief jonge kinderkleding merk KOKO NOKO is snel heel populair geworden door de stoere designs en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. De KOKO NOKO winterjassen zijn ook weer voor het 2022 winterseizoen superleuk. Met dit seizoen weer super gave parka jassen voor jongens en meisjes. Een KOKO NOKO winterjas vind je in de maten 56 t/m 140. De complete collectie van KOKO NOKO vind je bij ons online dus je kunt de jassen mooi combineren met alle nieuwe KOKO NOKO stylen.

Winterjas kind

Zijn er ook kleinere winterjas maten voor baby’s?

Maat 50 is meestal de kleinste maat. Als je zoekt naar winterjas maat 44 baby, bedenk dan goed dat kindjes snel groeien. Maat 50 dan een mooie maat om in te groeien. Ook liggen baby’s in deze leeftijd veel in de wagen, wieg of box. Sommige ouders kiezen daarom voor een baby vestje in maat 44.

Baby jassen bij Schattige Babykleertjes

De meeste klanten van ons zijn terugkerende klanten. Waarom? Ons assortiment aan babykleding en kinderkleding is groot en goed betaalbaar. Klanten bestellen vaak de items die ze nodig hebben en wat extra’s uit de sale. Met iedere bestelling geven wij een percentage van het orderbedrag weer als kortingsbedrag terug, waardoor je korting snel oploopt. Op al onze producten bieden we een snelle levering en een soepel retourbeleid. Naast deze voordelen kun je als klant van Schattige Babykleertjes al je vragen stellen aan onze klantenservice. Je zult verbaasd zijn over de kennis die wij in huis hebben. Probeer het zelf, bestel direct jouw winterjas voor je baby online, of neem eerst contact op.

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen