• Gratis verzending v.a. 75,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Kindermaillots


Een maillot is een veelgebruikt en handig kledingstuk voor meisjes. Met een kindermaillot heeft je dochtertje warme, comfortabele kleding aan, die er ook nog eens hartstikke leuk uitziet. Ontdek de maillots voor kinderen in ons assortiment vanaf maat 92.


Kindermaillots

Een kindermaillot of kortweg maillot is een nauw aansluitend broekje met lange kousen. Kindermaillots, noemen we ook wel leggings of panty’s, maar dit klopt niet helemaal. Leggings lopen meestal tot de enkels en hebben geen kousjes. Panty’s zijn eigenlijk altijd doorzichtig. Maillots bedekken het lijf van teen tot taille en vaak is de stof ook wat dikker dan bij een panty of legging.

Verder zijn de kindermaillots in ons assortiment vaak heel kleurrijk en vrolijk. Ze staan altijd leuk onder een rokje, jurk of lange trui en ze zitten lekker warm als het wat kouder is.

Maillot of Legging
Een kindermaillot is met name populair om te gebruiken bij kleinere kinderen. Tijdens het spelen en kruipen kunnen ze geen sokjes uit trappen, want deze zitten aan de broekspijpen vast. Een kindermaillot zit lekker warm en is bovendien ook erg comfortabel voor kinderen. In ons assortiment vind je ook grotere kindermaillots, maar bij oudere meisjes zijn de leggings ook erg populair. Qua look maakt het vrijwel geen verschil, alleen heb je bij leggings ook nog sokken nodig.