• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

B.Nosy trui

Lekkere warme truien van B.Nosy koop je natuurlijk bij Schattige Babykleertjes. Ontdek de stoere B.Nosy truien voor jongens en laat je inspireren door onze grote collectie. 

B.Nosy trui

Geef jouw zoon of dochter een comfortabele, stoere B.Nosy trui. B.Nosy is een kinderkleding merk met een hele eigenwijze lijn. "Ridiculous good looking fellows" is de slogan voor de stoere B.Nosy truien, en dat is niet voor niets. Deze truien zijn vrolijk, speels en altijd leuk gekleurd. De B.Nosy truien voor meisjes zijn lief en schattig, maar hebben vaak een stoere touch. 

De lijnen van B.Nosy

B.Nosy heeft verschillende lijnen voor baby's, jongens en meisjes. Zoek je een leuke B.Nosy trui voor je baby. B.Nosy heeft een lijn voor jongens en meisjes. Voor de wat grotere kinderen heeft B.Nosy meer uiteenlopende lijnen met allerlei coole truien, longsleeves, jurken en nog veel meer van B.Nosy. Deze wintercollecties zien we de vrolijke felle kleuren, roze, geel en mintgroen terug, maar ook het wat rustigere blauw, groen en bruin is ruim vertegenwoordig in de collectie. De B.Nosy truien voor meisjes zijn goed te combineren met de andere B.Nosy kleding. 

Voor de jongens zie we de echte jongenskleuren terug in de nieuwe collectie B.Nosy truien. De basis voor de truien van B.Nosy ligt bij de jongens duidelijk op de kleuren groen, blauw en zwart in combinatie met fellere kleuren. Dit jaar zitten er ook paar stoere baseball jackets in de collectie van B.Nosy. 

Service bij Schattige Babykleertjes

Heb je geen leuke B.Nosy trui gevonden? Kijk dan ook eens bij de B.Nosy longsleeves of kijk eens in onze B.Nosy sale voor aanbiedingen uit de voorgaande collecties van B.Nosy.

Jouw winkelwagen
← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen