• Gratis verzending v.a. 75,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Dirkje boxpakjes

Bij Schattige Babykleertjes vind je de leukste Dirkje boxpakjes. Een boxpakje of jumpsuit voor baby's is ideaal.Je hebt boxpakjes van Dirkje met lange en korte mouwen en ook met lange of korte pijpen. Bij sommige boxpakjes, zitten zelfs de voetjes lekker warm. Welke vind jij het leukst?

Over Dirkje boxpakjes

Al 25 jaar maakt Dirkje de mooiste baby-en kinderkleding en het boxpakje is een erg gewild item bij jonge ouders. Je kunt het hele jaar bij Dirkje terecht voor de leukste boxpakjes voor je zoontje of dochter. In elke collectie vind je verschillende soorten boxpakjes terug in de maten 50 t/m 116.

Waarom een Dirkje boxpakje?

Een Dirkje boxpakje of jumpsuit is erg handig. Het is namelijk maar één kledingstuk. Moet je een luier verschonen? Knoop simpelweg het broekje open en je hoeft je kleintje niet helemaal uit te kleden. Waar je ook bij moet, je baby heeft er bijna geen last van. De boxpakjes met sokjes zijn helemaal perfect. Je hoeft nu niet meer met sokjes te prutsen. Je trekt gewoon het boxpakje aan en klaar is kees. Een boxpakje is misschien wel een kledingstuk voor thuis, maar de hippe Dirkje boxpakjes zien er zo leuk uit dat je er ook wel mee naar de crèche kunt. 

Dirkje boxpakjes bij Schattige Babykleertjes

Dirkje is een van de grootste merken in ons assortiment. Ben je op zoek naar een mooi boxpakje voor een scherpe prijs? Check dan onze Dirkje sale voor mooie boxpakjes voor een scherpe prijs. Kijk ook naar ons volledige assortiment boxpakjes. Ben je nog niet uitgeshopt? Check dan ook onze Sale pagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jouw winkelwagen