• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

LEVV baby- en kinderkleding

LEVV Labels is een stijlvol kledingmerk voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar. LEVV is een beetje rock, een dosis lef en een vleugje glamour voor de girls en coole looks voor de boys. Ontdek LEVV Kids, Little en Newborn.


LEVV Labels kleding

LEVV baby- en kinderkleding

LEVV Labels is een jong babykleding en kinderkleding merk voor jongens en meisjes en is herkenbaar aan de dubbele op elkaar geschoven V in het logo. LEVV Labels ontwikkeld stoere, licht glamoureuze kleding voor meisjes, jongens en baby's. LEVV labels heeft stijlvolle en super comfortabele kleding collecties, gemaakt van mooie hoogwaardige stoffen en subtiele design applicaties en coole prints. LEVV houdt het design van de kleding clean and simple maar blijft stijlvol en comfortabel met een uitstekende kwaliteit. LEVV komt twee maal per jaar met een splinternieuwe baby- en kinderkleding collectie.  

LEVV Collecties

LEVV Labels is in 2018 gestart met een superleuke LEVV Girls collectie. Deze collectie sloeg direct goed aan en werd snel razend populair. Vanaf 2019 is de LEVV Boys collectie erbij gekomen, gevolgd door een Little LEVV collectie voor de kleine jongens en meisjes in de maatrange van maat 74 t/m maat 116. En weer iets later is LEVV Labels met een super schattige LEVV Newborn collectie gekomen voor de aller kleinste kleintjes in de maatrange maat 50 t/m maat 68.

 

BE WHO YOU WANT TO BE, WITH LEVV 

LEVV Kids

LEVV Kids is stijlvol en is een echte eye-catcher. Een stylish collectie gemaakt van hoogwaardige comfortabele stoffen waar de kinderen zich heel fijn in voelen. De LEVV Kids collectie is bij ons verkrijgbaar voor jongens en meisjes in de Maten 116 t/m 164. De gehele LEVV Kids collectie kun je bij ons vinden zodat je naar harte lust alle mogelijke gave outfits kunt combineren.

Little LEVV

LEVV heeft in het voorjaar van 2019 de Little LEVV collectie geïntroduceerd. Een stylish collectie gemaakt van hoogwaardige comfortabele stoffen waar de kinderen zich fijn in voelen. De Little LEVV collectie is voor jongens en meisjes in de maatje 74 t/m 116. De gehele Little LEVV collectie kun je bij ons vinden. 

LEVV Newborn Babykleding

LEVV heeft in de zomer van 2019 de LEVV Newborn babykleding collectie geïntroduceerd. Een onderscheidende super schattige en comfortabele collectie met een simplistisch design, gemaakt van mooie hoogwaardige stoffen en afgewerkt met leuke details, altijd herkenbaar aan de dubbele V. De LEVV Newborn collectie is voor newborn jongens en meisjes in de maatjes 50 t/m 68. De gehele LEVV Newborn collectie is bij ons te bewonderen. 

LEVV Sale

Shop de voorgaande toffe LEVV collecties heel voordelig in onze sale & outlet categorie. We hebben altijd ruime keuze aan LEVV voor aantrekkelijke opruim prijzen. Mix & match LEVV met kleding van andere merken en je hebt de meeste toffe en unieke outfits voor een habbekrats. De kortingen in onze LEVV sale gaan tot 60% en in de outlet kan het zelfs oplopen tot 80% korting. Check daarom nu snel onze LEVV Sale en Outlet!

LEVV maatinformatie

Hoe valt LEVV kleding? De kleding van LEVV valt iets kleiner. Je doet er daarom goed aan om bij LEVV iets eerder een maatje groter te nemen. Voor algemeen maatadvies kun je onze kinderkleding maattabel raadplegen.

 

Veel plezier met het shoppen van LEVV kleding!


LEVV Labels

Jouw winkelwagen
← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen