• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Mayoral Baby- en kinderkleding

Mayoral is een modieus Spaans babykleding en kinderkleding modelabel welke erg populair is in heel Europe en in andere delen van de wereld. De naam Mayoral is vertaald in het Nederlands 'Burgemeester', wat een iets statige allure geeft aan het merk. Mayoral staat daarom ook bekend om de mooie klassieke en chique kledingstijlen en de hoge kwaliteit van de stoffen en de afwerking. Mayoral laat ook zien dat chique kinderkleding heel comfortabel draagbaar kan zijn. De collecties van Mayoral zijn erg uitgebreid en hebben ieder seizoen weer een andere nieuwe maar herkenbare Mayoral look. Mayoral heeft met de uitgebreide collecties voor elke gewenste kledingstijl en gelegenheid wel een passend outfit. Mayoral vind je bij ons in de maten 50 t/m 134.

Over Mayoral

Het Spaanse merk Mayoral bestaat al lang, opgericht in de jaren '70. Mayoral is een echt familie bedrijf met grote aandacht voor belangrijke waarden zoals sociale verantwoordelijkheid en respect voor het milieu.

 

De slogan van Mayoral is "making friends" waarmee ze duidelijk willen maken dat ze fashion willen maken met hoge kwaliteit en draagbaarheid waar kids blij van worden. Zo produceren ze 30 miljoen stuks per jaar, waar Mayoral bij ieder stuk een glimlach wil brengen.


Mayoral is een prachtig merk voor klanten die houden van een klassieke stijl, afwisselende stoffen en rustige, aardse kleuren. Deze stijl van Mayoral sluit goed aan bij de trends in de markt. Ook heeft Mayoral prachtige baby cadeausets, schattige schoentjes en haarbandjes, bijpassende sokjes en veel meer. Kom je Mayoral bekijken?

Mayoral nieuwe collectie zomer 2022

De nieuwe Mayoral collecties voor het zomerseizoen 2022 staan online. De nieuwe collecties omvatten een kledinglijn voor de newborns, baby's, peuters en kids. Wij zijn super enthousiast over de prachtige ontwerpen en de hoge kwaliteit van de stoffen en de afwerking. De Mayoral zomer 2022 is nu te bewonderen en te bestellen. Enjoy!

Mayoral sale

Je kunt bij ons ook heel voordelig slagen in de Mayoral sale categorie. Daar vind je super gave Mayoral kleding uit de voorgaande seizoenen met kortingen die kunnen oplopen t/m 80%. Altijd goed om hier ook even te kijken naar Mayoral koopjes en leuke items te scoren.

 

 

Jouw winkelwagen