Name It boxpakje

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Name it boxpakjes: ideaal voor baby en ouder

Een Name it boxpakje is niet alleen mooi en hip, ze zijn ook heel comfortabel. De boxpakjes van Name it worden namelijk gemaakt van duurzaam, comfortabel katoen en elastan (lycra). Je baby kan heerlijk spelen en bewegen in de Name it boxpakjes. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te trekken. Trek het boxpakje over het hoofdje, sluit de drukknoopjes en je bent klaar. 

Je baby ziet er ook nog eens hip uit want Name it is een merk dat zich volledig laat inspireren door de volwassen modetrends. Overigens hoef je niet bang te zijn dat je baby een bloot ruggetje krijgt tijdens het spelen, want een boxpakje (ook wel een jumpsuit genoemd) is één compleet kledingstuk. In tegenstelling tot de Name it rompertjes zitten er aan de Name it boxpakjes ook broekspijpjes en in sommige gevallen ook sokjes. Je kunt je baby dus leuk aankleden met slecht één kledingstuk. Dat maakt een boxpakjes een favoriet als het om babykleding gaat!

Ben je op zoek naar leuke koopjes? Kijk dan eens in de Name it sale voor boxpakjes uit voorgaande collecties voor een leuke prijs of ontdek de Noppies boxpakjes. Noppies is ook een leuk merk met een ruim aanbod aan boxpakjes.

 

Schattige Babykleertjes 9,3 /10 - 8472 beoordelingen