• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

No Way Monday

No Way Monday is het nieuwe kidsfashion merk voor kinderen die hun unieke zelf zijn zonder filter. Ontdek hier de complete collectie van No Way Monday.


No Way Monday

No Way Monday

No Way Monday, is het splinternieuwe kinderkledingmerk voor jongens en meisjes die hun unieke, bijzondere zelf zijn. Kids die helemaal zichzelf kunnen zijn, zonder filter. No Way Monday wordt geïnspireerd door vriendschappen en alles wat kinderen zo bijzonder maakt. Begin dit jaar is No Way Monday begonnen met het showen van hun aller eerste collectie aan Schattige Babykleertjes. Wij zijn zeer enthousiast en geloven dat de kids dat ook zullen zijn. No Way Monday has arrived. Check it out!

No Way Monday kleding

No Way Monday kinderkleding is voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 4 jaar t/m 13 jaar in de maatrange maat 104 t/m maat 158. No Way Monday is een nieuw label van kleding producent Van Gennip Textiles BV uit Weert. Zij zijn bekend van de merken Dirkje, KOKO NOKO, DJ Dutchjeans, Milla Beach en Charlie Choe. De kledingstijl van No Way Monday is casual en comfy met een collectie die op elkaar is afgestemd zodat je meerdere superleuke outfit combinaties kunt maken.

 

De No Way Monday collectie is verder herkenbaar aan het logo en natuurlijk de naam No Way Monday die hier en daar duidelijk zichtbaar is. Je kunt met trots laten zien dat je kleding draagt van No Way Monday. Met No Way Monday voel je je zelfverzekerd, comfortabel en dat alles met een hoge kwaliteit en daarbij een betaalbare prijs. No way Monday gaat zich volop en trots laten zien, jij ook?

No Way Monday jongenskleding

Met No Way Monday kunnen stoere combinaties en gedurfde stijlen gecreëerd worden. De diverse kleuren, prints en materialen zijn gericht op comfort en authentiek om kids hun eigen identiteit te laten creëren. De No Way Monday boys-collectie brengt kleding met een uniek karakter. No Way Monday geeft de perfecte fit om heerlijk in te bewegen en een look and feel waar jij de hele dag in gezien wil worden, voor de allerbeste verhalen, elke dag van de week.

No Way Monday meisjeskleding

De No Way Monday collectie voor de meisjes is een ode aan creativiteit en nieuwsgierigheid. De eigentijdse ontwerpen zijn trendy, comfortabel maar ook een inspiratiebron voor zelfverzekerde meisjes.
Bij No Way Monday durf je klassiek, kleur en print en verschillende texturen te mixen. No Way Monday creëert kleding die kinderen uniek maken en waar zij helemaal zichzelf in kunnen zijn. Elke verrassende combinatie met de kleding van No Way Monday past dan ook perfect bij jou.

No Way Ordinary

No Way Monday wil jouw verhaal graag horen. Waar kom je vandaan, en wat maakt je echt gelukkig wanneer je jouw passie en dromen najaagt? No Way Monday is benieuwd naar wat jou jou maakt. Omdat het zijn zoals alle anderen: wat is daar nou leuk aan? Dus No Way Monday gaat samen met jou voor No Way Ordinary.

Dus laten we zeggen, 'Doei met alle filters' en 'Hallo naar alles wat echt is', eerlijke avonturen en ware vriendschappen. Allemaal omdat jezelf zijn is wat jou jou maakt en dat is uniek en speciaal. Dat is waarom No Way Monday, de best mogelijke kleding creëert voor de best mogelijke verhalen.

 

Tell me, what's your story?

Maatinformatie No Way Monday

Hoe valt No Way Monday kleding? No Way Monday valt goed op maat. Bij twijfel over de geschikte maat kun je een kijkje nemen bij ons kinderkleding maatadvies tabel voor maatadvies om je te helpen bij het kiezen van de juiste maat van No Way Monday kleding. No Way Monday komt in de maten 104 t/m 158 voor kinderen in de leeftijden 3 jaar t/m 13 jaar.

 

No Way Monday

 


No Way Monday kidsfashion

 


No Way Monday kinderkleding

 


No Way Monday jas

Jouw winkelwagen
← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen