Snoozebaby babykleding


Snoozebaby

 

Over Snoozebaby

Snoozebaby is een ambitieus Nederlands merk dat al meer dan 10 jaar een sterke positie in de baby- en kleutermarkt inneemt. Snoozebaby is gestart met super zachte en speelse baby textiel accessoires, met name met tuttle doekjes. Alle items zijn voorzien van de kenmerkende labeltjes. Door de doekjes aan te raken, te voelen en mee te spelen wordt de motoriek van baby's gestimuleerd. Deze items van Snoozebaby bieden comfort, plezier en zijn veilig en getest. 

Babykleding van Snoozebaby

Sinds 2017 biedt Snoozebaby ook een lijn met babykleding aan in maat 50 t/m 68. Het zijn drie lijnen: een meisjes-, jongens- en een unisex collectie. Iedere collectie bestaat uit ca 10 items met samenhangende thema's. Ook leuk om (tweeling)broertjes en zusjes, of vriendjes en vriendinnetjes in dezelfde kleding te steken, en dan toch net iets anders. Bij de babykleding maakt Snoozebaby bijpassende knuffeldoekjes, zodat de look helemaal compleet is.

Ook lifestyle artikelen van Snoozebaby

Naast babykleding heeft Snoozebaby ook een complete lijn met lifestyle artikelen. Dat zijn onder andere wikkeldoeken, verschoningsmatjes, knuffeltjes, slaapzakken, slaaptextiel en nog veel meer. Ook hebben ze een hele populaire draagdoek, die ontwikkeld is met aandacht voor gemak, draagcomfort en prijs. In verschillende kleuren - in zwart voor de stoere man - en eigenlijk onmisbaar wanneer u met uw baby de deur uitgaat.

Materialen van Snoozebaby

Snoozebaby gebruikt alleen de beste materialen, zoals jersey (100% katoen) en velours (80% katoen en 20% polyester). Wanneer u een knuffeldoekje van Snoozebaby een tijdje bij u draagt, neemt deze de geur op, zodat uw baby de geur van zijn of haar pappa en mamma herkent aan het knuffeltje. Dit biedt rust en een veilig gevoel. De knuffeltjes, maar ook aan veel kledingstukken van Snoozebaby zijn voorzien van labeltjes in verschillende kleurtjes die zijn gemaakt van verschillende materialen om uw baby een grote ontdekkingsreis te bieden. Alle producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de laatste EU en US richtlijnen (EN71, ASTM, reach). De fabrikant is BSCI gecertificeerd en gebruikt alleen OEKO-TEX® gecertificeerde stoffen.

Ontworpen in Nederland, overal geliefd

Snoozebaby wordt ontworpen en ontwikkeld in Amsterdam. Zij werken met een internationaal netmerk om hun producten over de hele wereld te verspreiden. Alle producten zijn gemaakt met de grootste zorg en toewijdig. Het kan niet anders dan dat u net zoveel van Snoozebaby zal gaan houden als wij.

Schattige Babykleertjes 9,3 /10 - 8472 beoordelingen