• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Retourneren

Past een item niet of bevalt jouw aankoop niet? Geen probleem! Je kunt jouw order binnen de bedenktijd deels of geheel aan ons retourneren. We bieden je hiervoor een makkelijk Retourportaal.

Algemene retour voorwaarden
- Je kunt retourneren gedurende de bedenktijd. Dat is binnen 14 dagen na ontvangst van de zending. 
- Je meldt de retour altijd aan via ons Retourportaal (zie mintkleurige buttons hieronder).
- Je stuurt de retour in nette staat terug: de artikelen zijn uiteraard ongebruikt/ongewassen en zijn netjes opgevouwen in het eigen zakje en met de juiste barcodes. 

Retourkosten Nederland
- Retourneren is gratis wanneer je € 50 behoudt (excl. betaalkosten) en de retour aan de retour voorwaarden voldoet.
- Retourkosten zijn € 5,50 wanneer je a) minder behoudt dan € 50 óf b) je de hele order retourneert.
- Eventuele retourkosten kunnen in het Retourportaal vooraf afgerekend worden.
- Kies je in het Retourportaal ten onrechte voor gratis retour, dan wordt achteraf alsnog € 7,50 in rekening gebracht.
- Retourzendingen kunnen NIET samen gevoegd worden. Wanneer je meerdere orders hebt, meld je iedere order apart aan voor retour. Voor iedere order geldt dat deze boven € 50 moet zijn om deze gratis retour te kunnen sturen. 
- Er geldt max 1 gratis retour per order. Bij deelleveringen, wacht tot de order compleet geleverd is alvorens te retourneren.
- Bij weigering aan de deur of bij niet ophalen bij een Servicepunt worden kosten in rekening gebracht.

Retourkosten Belgie
De retourkosten voor Belgische orders bedragen € 9,95, ongeacht de orderwaarde. Helaas kan geen gratis retour aangeboden worden. De retourkosten kunnen in het Retourportaal vooraf afgerekend worden.

Twee retourportalen: Nederland en België
We hebben twee retourportalen: eentje voor Nederlandse klanten en eentje voor Belgische klanten. De stappen in het Retourportaal spreken voor zich. Kies altijd het portaal van het land waar jij woont. 
Na afronding van de aanmelding ontvang je een barcode via de mail. Je kunt deze code op jouw telefoon tonen aan de medewerker van het Nederlands PostNL servicepunt of het Belgische PostNL punt. Zij scannen de code en printen een adreslabel voor jou. Op het label staan jouw gegevens, zoals je die hebt ingevoerd in het portaal. Je hebt dus zelf geen printer, retourlabel, retourformulier of pakbon nodig. 


Afhandeling

Met de T&T kan je de aflevering van jouw retour volgen. Bewaar het afgiftebewijsje goed. Alle retouren worden binnen 3-4 werkdagen na binnenkomst afgehandeld. Je ontvangt vrijwel direct daarna het geld terug of een credit op de rekening. Je ontvangt van ons bericht hierover.

Risico van de aflevering
Jij draagt het risico voor tijdige en correcte aflevering van de retour. Wanneer je geen risico wilt lopen op vermissing of beschadiging van jouw retourzending kan je in het Retourportaal een transportverzekering afsluiten. De kosten hiervan komen voor eigen rekening.

Wellicht ten overvloede...
Wanneer jouw retour niet voldoet aan onze retour voorwaarden, dan zullen we de retour (deels) weigeren of hierop een verrekening toepassen voor kosten of schade. Stuur geen retouren terug die buiten de bedenktijd zijn. En stuur geen gewassen of gebruikte items terug. Wanneer je jouw retour enorm rommelig terugstuurt en we lange tijd bezig zijn met vouwen en verpakken, vervalt onze service van gratis retour en wordt minimaal € 10 (extra) in rekening gebracht voor de retour- en handlingkosten. Sluit knoopjes en ritsen, vouw het netjes op, stop het in het juiste zakje, zorg dat barcode op kaartje naar voren ligt, sluit het zakje netjes en stapel de kleding netjes in de buitenverpakking. Besteed dus aub aandacht aan tijdig en netjes retour sturen, ook om jouw retour zo snel mogelijk afgehandeld te zien. Dank je wel!

We zijn er trots op dat we - zonder dat we het wisten - getest zijn door de consumentenbond en als één van de weinige webshops een groen duimpje hebben gekregen voor 100% goede en tijdige retourbehandeling.

Consumentenbond onderzoek retourneren