• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Liefde past in een heel klein rompertje

  • 29 september 2022
  • Nina Bak
  • 0 reacties

Heel veel rompertjes

Schattige Babykleertjes heeft dan ook een zeer grote collectie aan rompertjes anders zouden wij onze eigen naam niet echt eer aan doen! Als je babykleertjes verkoopt, moet je gewoon een fantastisch mooi en divers baby rompertjes aanbod hebben. Nou! Dat hebben wij hoor.

Baby Rompers

Shop bij ons naar hartenlust een schattig of stoer rompertje voor jullie kleintje. Baby rompertjes in alle soorten en maten vanaf maat 40 zelfs! Hou je van basic rompers? Hier moet je wezen! Hou je van super schattige baby rompers met roesjes en kraagjes, ook daar hebben wij aan gedacht! Ook hebben wij natuurlijk hele stoere baby rompertjes voor echte binken!

Baby rompertjes heb je tegenwoordig in zoveel soorten en maten. Wij kunnen daardoor een heel divers rompertjes aanbod bieden. Ons assortiment baby rompertjes gaat van maat 40/44(prematuur) tot en met 104 zelfs! En als je het dan toch over diversiteit hebt. We hebben diverse stijlen rompertjes met lange mouwen, korte mouwen en natuurlijk mouwloos en dat in meer dan 15 kleuren! Let bij de aanschaf van een rompertje ook op het model. Je hebt namelijk rompertjes met alleen drukknoopjes onderin wat handig is bij het verschonen. Maar je hebt ook rompertjes die daarnaast heel makkelijk zijn bij het omkleding zoals een overslag romper die je geheel kunt openen zodat je jouw kindje zonder veel moeite een rompertje kunt aan en uitkleding. De sluiting is dan vaak met handige drukknoopjes. Gemak dient de mens en mensjes.

Ook aan de diverse prijs-segmenten is gedacht trouwens. Je kunt bij ons al rompertjes vinden vanaf 4 euro in de outlet, maar ook de rompertjes van Dirkje zijn buiten de sale om al zeer betaalbaar vanaf 4 euro en in de sale zelfs vanaf ongeveer 2 euro. Echt super goedkoop dus. Of shop zo'n handig 3 pack setje van Name It.

Baby Rompertjes

Merken waar wij baby rompertjes van hebben zijn:

Babyface

Beebielove

Born United!

Daily7Kids

Dirkje

Klein

LEVV

Mayoral

Musli

Name It

Quapi

Noppies

4President

Vingino

Je ziet het! Bij ons kun je altijd slagen voor rompertjes.

Waarom rompers?

Rompertjes zijn ooit bedacht als extra laagje onder de babykleding om baby's goed warm te houden in iedere houding en tijdens iedere bezigheid. Hemdjes zouden gemakkelijk los kunnen komen en blote buikjes of ruggetjes wil je voorkomen bij die kwetsbare kleintjes. Naast het warm houden van die mini lichaampjes hebben rompers nog een extra functie. Het op de plaats houden van luiers! Een goed gekozen rompertje omsluit het hele lichaam zonder al te veel speling. Zo houdt het rompertje ook de luier perfect op zijn plekje tijdens de vele dutjes en beginnende capriolen van jouw kleintje.

Zie je nu waarom wij zoveel waarde hechten aan een mooi assortiment baby rompertjes van goede kwaliteit? We zullen jullie niet teleurstellen. Ook voor een kraamkadootje is een rompertje een heel leuk idee. Je kunt daar als nieuwe ouders namelijk nooit genoeg van hebben is onze ervaring.

Overtuigd? Kijk in ons menu onder babykleding en selecteer rompertjes. Zo ben je direct waar je zijn moet. Met de filters vind je dan gemakkelijk de baby romper die jij in hoofd hebt voor jou baby. Tip:2 of 3 packs zijn vaak net iets voordeliger in aanschaf! Daar hebben we er ook meerdere van.

Rompertjes….. je kunt er nooit genoeg van hebben. ;-)

Baby romper wit polo

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen