• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Vingino wintercollectie 2022/2023

  • 20 september 2022
  • Nina Bak
  • 0 reacties

De nieuwe Vingino collectie

 
Wat zouden kinderen dragen als ze álles helemaal zelf mochten kiezen? Dat verschilt per kind en per dag. De ene keer dragen zij het liefst een heerlijke comfortabel outfit met een broek en hoodie van soepele jogger stof. natuurlijk heerlijk om in te chillen op de bank in de weekenden of uit school. Maar... soms mag het ook best wel shiny zijn. Voor de meiden opvallende bloesjes en flare pants en voor de jongens zijn vooral niet vies van af en toe een shirt of trui in een knalkleur zoals fel geel. De populaire tracksuits in de trendy kleuren lichtblauw en beige mochten ook niet ontbreken en de jongens zijn tegenwoordig ook groot fan van een tie dye-print. De nieuwe Vingino collecties bevatten voor ieder wat wils. De designers van Vingino hebben hun best gedaan om voor elke gelegenheid een perfecte look te ontwikkelen!

Vingino kinderkleding
Vingino jeans
Vingino kleding

Vingino jongens collectie

De boys lijn van dit seizoen is duidelijk geïnspireerd door het bos en beren. Een deel van de jongenskleding collectie heeft prachtige opdrukken en tekeningen die doen denken aan een mooi bos in Alaska bijvoorbeeld, waar de beer nog in het wild leeft. Ook de vingino kledingstukken met ruitjes doen denken aan de ouderwetse houthakkers look. De ruit is ook helemaal hip op het moment en daar kon Vingino zich helemaal in vinden. Zij laten zich graag inspireren door vintage details. De kleuren die je bij de vingino jongens veel ziet zijn; navy in combinatie met forest green. Oranje, zwart, grijs en felgeel. Niet alles is bedrukt met bomen en beren overigens. Er zijn ook veel statement pieces zoals je die bij Vingino vaak ziet. Longsleeves en truien met het Vingino logo voorop. Vette hoodies met leuke buidelvakken of grote zakken. Ook de joggings en jeans van Vingino zien er weer uiterst comfortabel uit. Iets waar Vingino ook echt voor staat. Het is weer heel gaaf geworden!

Vingino jongenskleding

Vingino meisjes collectie

Ook hier zien we een ruitje terug te zien dit seizoen, maar verder is de meisjeskleding collectie van Vingino totaal anders dan bij de jongens. Het straalt GIRLY uit! De Vingino collectie heeft veel sierlijke details zoals  truien met roesjes, gekrulde randjes, broderie, bloemenprints en bijvoorbeeld ook leuke applicaties van bloemetjes. De flared broeken van Vingino doen het goed de afgelopen seizoenen en ook nu kun je ze in grote diversiteit vinden. Bij Vingino hebben ze ook weer een paar leuke varianten bedacht. We hebben bij Vingino een mooie velvet exemplaar ingekocht en een hele gave met cheeta print. Dit printje is natuurlijk ook niet weg te denken. Bij Vingino ook een graag gebruikt patroon. Verder zijn er veel roze items, maar ook genoeg items om er toch stoere matches mee te maken voor een leuke afwisseling. Wat wij ook heel gaaf vonden uit deze Vingino collectie is het geplooide rokje met het ruitje, waar we het al over hadden. Deze is zo leuk te mixen en matchen met van alles. Maak het lekker stoer met een sweater of schattig met een mooi blousje. Ruiten zijn er ook in zoveel verschillende uitvoeringen dat je er helemaal los mee kunt gaan als designer. Bij Vingino hebben ze bijvoorbeeld ook weer de 'pied de poule' uit de kast getrokken. Ook een publiekslieveling! Vingino verliest het draagcomfort ook niet uit het oog bij de meiden en je ziet dan ook een scala aan heerlijke Vingino truien en fijne broeken, zoals de flareds, die we al even beschreven hierboven. Ga deze te gekke Vingino collectie gewoon checken, want hij staat vol met musthaves voor de winter! Dat brengt ons meteen bij de Vingino winterjassen!

Vingino meisjeskleding

Vingino meisjes winterjassen

Voor de meisjes kun je kiezen voor lekker in je face en stoer met de cheetaprint jas of wat veiliger met de effen kleurige jas of colorblock jas in rustige kleuren. Voor ieder wat wils dus! Ook is er voor de meisjes nog een heel gaaf tussen jasje met hetzelfde leuke ruitjesmotief als in de collectie zelf. Ga je voor print on print? Helemaal hip anno 2022 hoor!


Vingino Jongens winterjassen

Voor de boys hebben we bij Vingino 2 winterjassen ingekocht. 1 die superleuk matcht met een groot deel van de collectie in het groen, navy en oranje. Deze heeft een lekker warme teddy voering en oogt ook enorm comfy. Gemaakt om je een stevige winter door te helpen. De tweede Vingino jas is een effen blauwe. Door de veilige kleur kan hij goed gematcht worden met werkelijk alles uit jouw garderobe. Ideaal dus! En hij is lekker warm gewatteerd met capuchon. Deze stoere jas valt ook lekker op door de prachtige blauwtint die vingino heeft gekozen.


Vingino babycollectie

Bij Schattige Babykleertjes hebben we ook altijd een babykleding collectie van Vingino..welke van maat 50 tot en met 68 gaat. Naast de Vingino Kids collectie, die van maat 80 tot en met 116 gaat, vinden we deze collectie ook altijd heel leuk om in te kopen. Vingino maakt leuke ontwerpen voor de allerkleinsten. Voor deze lijn is nog meer rekening gehouden met comfort en draagbaarheid. De kleintjes liggen nog veel natuurlijk dus geen vervelende randjes, ritsen of grote knopen. Een lieve collectie die hoofdzakelijk in wit en donkerblauw uitgevoerd is. Denk aan leuke brede strepen en witte pakjes met sterretjes. Echt het soort kleertjes wat je jouw schattige mini-me aan wilt trekken als ze net geboren zijn. Ook heel leuk om als kraamkado te geven met bijpassende sokjes of mutsjes bijvoorbeeld.

 

Vingino x Lionel Messi collectie

Zoals eerder genoemd komt Vingino in het voorjaar van 2023 met een super gave collectie die in samenwerking met de enige echte Lionel Messi zelf op de markt komt onder het nieuwe fashion label Messi oftewel Vingino X Messi. De verwachtingen zijn hoog gezien de Goddelijke status van Lionel Messi in de voetbalwereld. Wij hebben de collectie al gezien en we kunnen je verklappen dat deze kledinglijn heel erg gewild zal zijn. Nog heel even geduld! ;-)

Vingino wintercollectie

 

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen