• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Quapi jumpsuits

Jumpsuits, je hebt ze vast wel gezien de afgelopen tijd. Dit kledingstuk is namelijk erg populair bij kinderen en zelfs ook bij volwassenen. Er zijn heel veel variaties op de jumpsuit. Van baggy en comfortabel tot een chique variant die gedragen kan worden naar een feestje! De jumpsuits van Quapi zijn er voor baby’s en oudere kinderen en zijn te herkennen aan de kleurrijke printjes en zachte stoffen.

comfortabel draaggemak met een Quapi jumpsuit

Met een Quapi jumpsuit heb je vrijwel direct een hele outfit klaar met maar één kledingstuk, wat een gemak! Daarnaast is je kind goed beschermd tegen kou doordat de jumpsuits van Quapi bestaan uit een geheel. Hierdoor heeft de kou geen schijn van kans om tussen laagjes heen te kruipen. Voor je baby zijn de jumpsuits van Quapi erg comfortabel doordat deze gemaakt worden van de meest zachte stoffen.

Jumpsuit of boxpakje

Het verschil tussen een jumpsuit en een boxpakje is bij baby’s soms moeilijk te herkennen en om eerlijk te zijn worden deze termen veel door elkaar heen gebruikt. een boxpakje wordt, zoals de naam al suggereert, voornamelijk binnenshuis gedragen in de box en een jumpsuit biedt vaak net wat meer aankleding in de vorm van details en versieringen. Deze overlap zie je ook terug in de Quapi jumpsuits en boxpakjes. /paragraaf-tekst][/paragraaf]

Jouw winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen