• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Quapi shirts

In elke kinderkast liggen stapels met shirts. Dit is dan ook niet gek want een shirt de basis van vele outfits! Verrijk je kast en voeg wat kleur aan je leven met de leuke shirts van Quapi. Speciaal voor jou bij Schattigebabykleertjes.nl

Quapi shirts

Een mooi shirt is vaak de basis van de outfit. De Quapi shirts zijn om deze reden dan ook echte eyecatchers! In ons assortiment vind je verschillende Quapi shirt voor je kids zoals een nette polo voor een jongen of een leuk topje voor een meisje. Variatie genoeg!

Quapi kleding heeft mooie uitgewerkte details, opvallende prints en leuke teksten. Quapi is in korte tijd uitgegroeid met uitgebreide zomer- en wintercollecties. De Naast deze leuke shirtjes van Quapi kun je ook goed scoren voor andere fashionable items, zoals Quapi vestjes, jasjes en korte broeken.

Quapi shirts in vele maten
Ben je aan het shoppen voor een baby of juist voor een ouder kind? Bij Quapi zit je in ieder geval goed! In ons assortiment Quapi shirts kun je terecht voor t-shirts van maat 50 t/m 160 en wat betreft stijlen, kleuren en pasvormen is er ook veel keuze.

Hoe vallen Quapi shirts?

De kleding van Quapi valt vaak iets kleiner, dat geldt ook voor de shirts. Hou hier dus voldoende rekening mee als je online quapi kleding besteld. Vaak is het handig om dus net een maatje groter te kiezen voor de zekerheid. Past het dan nog niet, heb je er over een tijdje wel plezier van! Hou ook altijd rekening met de wasvoorschriften die in het label staan. Zo verzeker je jezelf ervan dat het shirtje niet krimpt bijvoorbeeld.  

Jouw winkelwagen
← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen