Imps&Elfs

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Imps en Elfs logo


Imps&Elfs babykleding


Tijdloze innovators

Op van die zeldzame momenten, wanneer we denken over wie we zijn en wat we doen, dan gaat het vaak over onze jeugd. Hoe is het om nieuw in deze wereld te zijn? Om je ogen te openen en alles voor de eerste keer te zien.
Hallo wereld! Van slapen naar lopen naar praten. Het intrigerende proces om een persoon te worden met buien, talenten en voorkeuren.


Being Dutch!

Imps&Elfs zien zichzelf als internationaal, maar ze ontkennen zeker hun Nederlandse genen niet. Een combinatie van minimalisme, Calvinisme en een strek gevoel voor ironie maakt Nederlandse ontwerpen tot een wereldwijd succes. In het geval van Imps&Elfs zit het in de qualiteit vand e vormen, het speciale gebruik van kleuren en de toon dat het een onmiskenbaar Nederlands merk maakt.


Shape

Imps&Elfs wil dat een kind een kind kan zijn. De karaktertrekken van een kind, zoals hun bouw, hun fantasie, krijgen alle ruimte die ze nodig hebben. Het kind komt op de eerste plaats, dan zie je wat het kind aanheeft. De werkelijke kwaliteit van de kleding zit in het ontwerp. Op het hangers, lijkt een kledingstuk vrij simpel. Maar op een lichaam zie je de finesse. Een verschoven schoudernaadje, een mouwtje dat net wat strakker is dan je gewend bent. Deze combinatie geeft een scherp en modern beeld zonder overduidelijk te zijn. 


Voice

Imps&Elfs heeft altijd een fascinatie gehad voor taal. Letters hebben prachtige vormen, eerst abstract daarna vormen ze woorden en zinnen. Om te leren praten, lezen en schrijven, het is net magie. Het opent deuren naar nieuwe en veelbelovende werelden. Imps is een merk met een stem die spreekt.  


"Care, Wear, Share"

Imps&Elfs verantwoord gemaakt en biologisch katoen

Al vanaf 2004 werkt Imps&Elfs met MADE-BY, een onafhankelijke organisatie die modemerken ondersteunt bij het verbeteren van de economische, sociale en ecologische omstandigheden van het hele kleding productieproces. Inmiddels gebruikt Imps&Elfs bijna uitsluitend gecertificeerde biologische katoen. IMPS&ELFS gelooft in transparant ondernemen. Het productieproces van Imps&Elfs is dan ook gemakkelijk te traceren.

 

Klik hier voor onze complete collectie babykleding

Schattige Babykleertjes 9,2 /10 - 8001 beoordelingen