• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Noppies korte broek

Staat de zomer om de hoek? Het is in het warme weer heerlijk om de verkoeling op te kunnen zoeken. Met de korte broeken van Noppies ben je er zeker van dat de beentjes van jouw kind niet te warm worden. Shop de nieuwste collectie Noppies korte broeken bij Schattige Babykleertjes

De leukste korte broeken van Noppies

Een warm zonnetje en een koel briesje langs je benen. Hoe lekker is dat!? Een lange broek is in de zomer vaak gewoon niet uit te houden voor kinderen met de hitte. Gelukkig zitten de korte broeken van Noppies erg comfortabel en staan deze shorts ook nog eens onwijs lief en stoer. Ook zijn ze natuurlijk heel goed te combineren met de t-shirts en longsleeves van Noppies. Ontdek de nieuwste collectie korte broeken van Noppies bij ons, Schattige Babykleertjes.
Noppies shorts zijn niet eenzijdig
Binnen de grote collectie korte broeken van Noppies is er genoeg mogelijkheid voor variatie! Zo zijn er korte jeans voor baby’s en kinderen maar ook korte broeken van jogging stof voor extra comfort. Van wat voor materiaal ze ook gemaakt zijn, de shorts van Noppies staan super leuk dankzij de vele leuke kleuren en designs. Genoeg variatie voor elke dag van de week! Lang leve de zomer.
Korte broeken voor meisjes en jongens
Voor zowel jongens als meisjes kun je bij ons terecht voor leuke korte broeken van Noppies. Voor meisjes zijn er in de collectie van Noppies wat meer korte broeken met elegante randjes en voor de stoere jongens zijn er de hippe korte jeans.

Jouw winkelwagen